Reality27. september 2021

Geggo: Min mor ville lave mig til en mini-Linse

Stephanie Karma Salvarli, som vi kender som Geggo, har et noget andet opdragelsessyn end sin mor, Linse Kessler
https://imgix.seoghoer.dk/pgm_1.png
 Foto: NENT

I første afsnit af den nye sæson "Til middag hos" fortæller Stephanie "Geggo" Karma Salvarli, at hendes mor pressede hende til at lave tv.

Det indleder en snak om Geggos barndom med en ikke bare grænseoverskridende, men også kriminel mor.

- Det havde da været rart, at der måske var en, der ikke havde presset mig. Men sådan har det jo altid været. Da jeg var 18 år ringede hun til mig og sagde: ”Vil du ikke have lavet bryster på lørdag?” Og jeg sagde: ”Det har jeg sgu ikke råd til, er du sindssyg”, så sagde hun: ”Jeg giver halvdelen!”

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_17.jpg
 Foto: NENT

Geggo er den første vært i den nye sæson "Til middag hos", og her åbner hun op om fortiden med Linse Kessler som mor. Foto: NENT/Janus Nielsen

- Jeg tror, min mor altid gerne har villet lave mig til en mini-hende. Men vi er meget forskellige. Nat og dag, understreger Geggo, der takkede ja til brystforstørrelsen.

Har brudt den sociale arv

- Min mor har altid været en meget speciel type. Det er hun stadig. Hun er meget karakteristisk og har siddet meget i fængsel, da jeg var lille.

Da Geggo var seks år gammel, røg Linse bag tremmer for at have stukket en kvinde ned, og derfor kom Geggo i plejefamilie. En familie, som tog sig rigtig godt af hende, fortæller hun.

- Det var sådan en kontrast i mit liv.

Geggo kom fra et hjem, hvor hun måtte alt, og der ingen regler var. Men hos plejeforældrene herskede faste rammer, struktur, styr på tingene, madpakker, sengetider og både hår- og tandbørstning.

- Begge ting kunne noget for mig, men jeg ved godt, hvad jeg synes var sundest på lang sigt, fortæller realitystjernen, der også prøvede grænser af hos plejefamilien.

I dag vokser hendes to døtre, Alba og Sia, op i en helt anden type hjem, end Geggo kom fra.

- Jeg har brudt den sociale arv og opdrager anderledes.

Se Geggo fortælle om plejefamilien i klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Du kan se "Til middag hos" i aften på TV 3 eller nu på Viaplay.

Sponsoreret indhold