Kendte21. maj 2021

Geggo om "Familien fra Bryggen"-pause: - Uden at afsløre for meget...

Geggo sætter nu flere ord på beslutningen om, at "Familien fra Bryggen" er sat på pause på ubestemt tid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I morges smed "Familien fra Bryggen"-folkene lidt af en bombe: Programmet, der har kørt i 19 sæsoner, holder pause på ubestemt tid.

På sin Instagram forklarer Geggo nu beslutningen om at trække stikket på programmet - i hvert fald for en stund.

Artiklen fortsætter under billedet

- Det er med ro i både mave og sind, at jeg kan ånde ud og sige, at vi i familien har taget en fælles beslutning om at holde pause med at filme "Familien fra Bryggen", indleder hun i et opslag til sine over 629.000 følgere på Instagram.

- I 10 år har I fulgt mig - fra en forvirret “teenager” til den (hvis jeg selv skal sige det) stærke kvinde, jeg er idag. I var med, da jeg levede et liv uden styr på noget - da min økonomi sejlede, og det samme gjorde i øvrigt resten af mit liv - I var med, da mit livs kærlighed gik på knæ for mig, og da vi sagde ja til hinanden 2 gange (because #Vegasbaby) - I var med da jeg var gravid med begge mine guldklumper og under veer med den ene - I var med, da jeg mistede min mormor, som efterlod mig i en ubeskrivelig sorg. I var med hele vejen og igennem min udvikling fra ung til voksen. I var med! - Og i er blevet hængende, lyder det yderligere fra den 31-årige realitystjerne.

Yderligere antyder Stephanie "Geggo" Salvarli, at vi nok ikke er færdige med at se til hende på skærmen:

- Derfor kan jeg også uden at afsløre for meget sige, at det selvfølgelig ikke er det sidste, I har set til os, fortæller hun og tilføjer:

- Om "Familien fra Bryggen" nogensinde vender retur, vil jeg heller ikke afvise - men lige nu er det det bedste for os alle ikke at lave programmet. Tak for jeres evige støtte, og for at være så trofaste igennem intet mindre end 19 sæsoner! JEG ELSKER JER. Glæder mig til fremtiden, afslutter hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_siger_fra.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Geggo er blevet voksen sammen med "Familien fra Bryggen", men nu er det slut - i hvert fald for nu. Foto: Kaspar Wenstrup

På torsdag ruller det sidste afsnit af "Familien fra Bryggen" over skærmen på TV3, og det er uvist, om programmet vender tilbage.

- Nu har familien brug for en pause fra formatet, som efterhånden har været en fast del af deres hverdag i de sidste mange år. Det betyder, at "Familien fra Bryggen" holder pause på ubestemt tid, lyder det fra NENT Group i en pressemeddelelse, der blev sendt ud i morges.

Sponsoreret indhold