Geggo er utilfreds med sin krop

(Foto: Dan Mariegaard)

Der skal sved på Stephanie Geggos pande den her sommer - og det skal ikke være på grund af stigende temperaturer.

Nej, den 27-årige vil i bedre form, for som hun skriver på sin blog, så skal der ske noget nu.

TV-stjernen understreger i sit blogindlæg, at det ikke er vægten, hun har set sig utilfreds på.

- Efter graviditeten er min krop gået totalt i stå. Jeg ved godt jeg ikke er overvægtig, men jeg vejer altså mere end jeg gjorde før jeg blev gravid – vægten er egentlig som sådan ikke noget jeg spasser ud over, men det er mere at det hele er blevet betydeligt mere slattent i takt med at jeg ikke har fået trænet, eller spist ordentligt. Jeg tog mig en (langsom) detox – ikke en af de typiske juice-kure (jeg ammer stadig, så det ville være no-go) men en sund, økologisk en af slagsen med masser dejlige urter o.l til min krop (læs mere her), og da den var slut tænkte jeg “nu skal der fandme ske noget!”, skriver Geggo, der stod knivskarpt, da hun mødte sin Cengiz.

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:
 
- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Og nu vil Geggo altså tilbage i form, hvilket hun har fået den personlige træner Louise Syberg til at hjælpe sig med.

- Jeg er aldrig sulten (det er Cengiz glad for, jeg er mildt sagt ikke et særlig sødt menneske når jeg er rigtig sulten…), men jeg er til gengæld så øm så jeg dårlig kan gå – jeg kan mærke der sker noget! DET ER FANTASTISK! Jeg skal nok lade jer følge med i forløbet her på bloggen og selvfølgelig på min instagram @geggo eller min facebook-side Stephanie,Geggo.

Dejlige billeder af Geggo:

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close