Reality 10. august 2016

Natascha Linea flygter: - Frygter for mine børns liv

Den unge mor, der netop har fået en søn, leder efter et nyt sted at bo
Foto: Dan Mariegaard)
  Natascha Linea fra 'De unge mødre'  frygter for sine børns liv.   Det skriver hun på Facebook.  
  Hun har datteren Lia på tre år fra et forhold til en tidligere kæreste, Bent.   Og i marts blev hun mor til sønnen Novah Noice Bassam Christian Bach Kaup, som hun har med en ukendt far.  
  Det er i første omgang datteren Lia, som Natascha Linea frygter for.   Legepladsen i den udlejningsejendom, hvor Natascha Linea bor, er ifølge den unge mor så farlig, at det kan ende med døden, hvis Lia er uheldig under leg på legepladsen.   Det skriver hun i et opslag på Facebook, hvor hun samtidig annoncerer, at hun ser sig nødsaget til at flytte fra ejendommen for at undgå den ultimative katastrofe på legepladsen.   - Deres sandkasse er hegnet ind i en metal kant så jeg frygter for mine børns liv hvis de skulle gå hen og falde og hamre hovedet ned i kanten, skriver Natascha Linea.  
  Hun har nu fået nok.   - Søger nu efter et nyt sted at bo, da jeg ikke tør lade mine børn lege på legepladsen mere. (Den eneste der er i området)  Rutschebanen er så højt oppe at når hun bruger den slår hun sig virkelig meget da der er et godt stykke til jorden, jeg kan ikke engang tage en tur med Lia da jeg også slår mig en del. Deres snurretop bliver så brandvarm den er umulig at bruge i sommervarmen, skriver Natascha Linea.   Lia må iføres sikkerhedsudstyr, hver gang hun skal på legepladsen.   - Hvad fanden er det for en LORTE legeplads de har lavet, ja min datter har cykelhjelm hver gang hun er på den før jeg tør simpelthen ikke andet. Og dette skulle Være en LEGEPLADS til børn, men den er ikke egnet for børn! - jeg er så sur over det, tænk jer dog om inden i laver sådan en gang LORT!, raser Natascha Linea.   Natascha Linea bliver af sine følgere på Facebook opfordret til at kontakte boligselskabet, men det hjælper ikke noget.   - Jeg har kontaktet dem sammen med min far, men der sker ikke en skid, skriver Natascha Linea.  
  Hun er ikke sammen med faderen til Novah Noice Bassam Christian Bach Kaup, men for nylig blev hun kæreste med faderens bror, Novahs farbror.   - Jeg plejer at falde for sådan nogle ”bad boys”, men sådan er han slet ikke. Han er stille og rolig og måske lidt nørdet. Ej, det er han ikke, men han spiller meget på computer, fortalte Natascha Linea for få uger siden til Ude og Hjemme om kæresten Martin.   Selv om faderen til Novah synes, at det er lidt underligt, at Natascha Linea nu er kæreste med hans bror, så ser Natascha Linea lyst på tingene.   - Han skal nok lige vænne sig til tanken, siger Natascha Linea til Ude og Hjemme.   Se stort galleri med alle de herlige billeder fra Natascha Lineas liv:  

Natascha Linea

  Se Natascha Lineas opslag på Facebook her:
 

 

Sponsoreret indhold