Reality13. april 2020

Fra ”Robinson”-babe til bodybuilder: Se den vilde forvandling

Malou Petersen deltog i sæson 18 af ”Robinson Ekspeditionen” – og siden er der sket en hel del med baben
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/malou.jpg
 Foto: TV3

Tilbage i 2016 var Malou Petersen en ganske almindelig, veltrænet sportspige, der fik en flot 5. plads, da hun deltog i den 18’ende sæson af realityprogrammet ”Robinson Ekspeditionen”.

Og det lader til, at det hårdkrævende og fysiske program fik sat gang i lysten til ekstremsport.

I dag er bodybuilding nemlig blevet en stor del af hendes liv, hvorfor kroppen heller ikke helt ser ud som den gjorde tilbage i 2016.

Instagram deler ”Robinson”baben nu et afslørende billede af, hvor vild en forvandling hun har været gennem de sidste syv år.

- For 7 år siden sagde jeg til mig selv, jeg ville ændre min livsstil. Først og fremmest skal der ikke så meget til. Det handler om at ændre kosten som det første, derefter finde en sport, der gør en glad. Jeg blev fanget af at gå i fitnesscentret først med målet om at tabe mig og blive strammet op, skriver hun til billedet.

- Men da de mål var nået, blev jeg bidt af bodybuilding. Jeg slipper nok aldrig den livsstil 100 procent. Det er min identitet og min passion. Selvfølgelig ønsker jeg også familie og et mindre ekstremt forhold til sporten, men lad det ske med tiden, fortsætter hun på billedet.

Da Malou deltog i ”Robinson” nåede hun at tabe 10 kilo, men der er altså kommet en del flere muskler til siden 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/malou_robinson.jpg
 Foto: TV3

Man må sige, der er sket en del med reality-babens krop siden deltagelsen i "Robinson Eksperditionen" tilbage i 2016. Foto: TV3

Tilbage i januar 2019 deltog Malou i ”Realityawards”, hvor hun til Se og Hør fortalte, hvor fedt hun syntes, det var at se, hvad hun kunne opnå med kroppen.

- Jeg har jo trænet i mange år, men jeg havde ligesom brug for et mål. Og efter Robinson fandt jeg bare ud af, at det var det, jeg gerne ville, lød det fra hende til Se og Hør i 2019.

Sponsoreret indhold