Reality14. januar 2019

Ikke til at kende: Se Robinson-deltagers vilde forvandling

Det er to år siden, vi så Malou i "Robinson Ekspeditionen", og vi skal love for, at der er sket lidt siden! Hun er næsten ikke til at kende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/malou.jpg
 Foto: TV3

Det er ingen lille udfordring at være med i "Robinson Ekspeditionen". Deltagerne presser sig selv både psykisk og især fysisk, og det hænder, at de kommer hjem med ekstra blod på tanden.

Det var også tilfældet med Malou Petersen, der var med i programmet i 2016, som siden da har udfordret sig selv på den helt store klinge. Hun har nemlig forvandlet sig selv til lidt af et muskelbundt - og vi kan næsten ikke kende hende!

- Jeg skal stille op i bodyfitness her til april, så det er jo snart, fortalte den udholdende kvinde til SE og HØR til Reality Awards i fredags.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/malou_robinson.jpg
 Foto: TV3

Sådan så den blonde realitystjerne ud tilbage i 2016, da Danmark kunne følge hende på TV uge efter uge, i en noget mindre muskuløs udgave.

Under sin 42 dage lange tur på Robinson-øen tabte hun 10 kilo, men sidenhen er der kommet en ordentlig omgang muskelmasse til, og nu er det så på konkurrenceplan.

- Det er fedt at se, hvad man kan med kroppen. Jeg har jo trænet i mange år, men jeg havde ligesom brug for et mål. Og efter Robinson fandt jeg bare ud af, at det var det, jeg gerne ville, lød det fra Malou, der også har fundet sin kæreste Mark gennem træningen.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Det var mig, der inviterede Mark på en træning. Og så var det kærlighed ved første vægt, som jeg siger, indrømmede hun med et grin. De to træningskærester, der er også lever efter samme kost- og træningsplan skulle heller ikke nyde noget af festens våde varer. Der står nemlig ingen alkohol på træningsplanen.

- Det bliver sodavand og det gode humør. Det handler ikke om alkohol, det handler om, hvem man er sammen med, og hvad man foretager sig, lød det fra Malou.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2019_tsl_20190111_0018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Se interviewet med Malou herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold