Veninder overrasker gravid forsidefrue med babyfest

Gunnvør Dalsgaard er nok mest kendt for at være mor til Oliver Bjerrehuus\' børn. Men hun er også en fast gæst på de røde løbere.

Gunnvør Dalsgaard er nok mest kendt for at være mor til Oliver Bjerrehuus' børn. Men hun er også en fast gæst på de røde løbere.

Foto: TV3

I slutningen af foråret bliver modellen Oliver Bjerrehuus og forsidefruen Gunnvør Virgarsdóttir forældre til deres tredje fælles barn.

Den kommende familieforøgelse blev i weekenden fejret med manér, da veninderne til den kommende mor til tre havde arrangeret en babyfest til ære for den lille ny.

På det sociale medie Instagram har Gunnvør Virgarsdóttir delt et billede af den smilende venindeflok, der overraskede hende med et babyshower.

Modellen, der er aktuel i tv-programmet "Forsidefruer", sidder på en stol foran veninderne, og hun bærer både en prinsessekrone og et stort smil, mens hun folder hænderne på sin spirende babybule.

- Tusind tak for babyshower til verdens dejligste veninder, skriver hun til billedet efterfulgt af et blåt hjerte.

Forsidefruen har sammen med 41-årige Oliver Bjerrehuus i forvejen døtrene Hanna og Sigga, og parret venter nu deres første fælles søn. Oliver Bjerrehuus har desuden en søn fra et tidligere forhold.

Parret afslørede graviditeten i december, da de begge delte et billede på Instagram, hvor de sidder med et skanningsbillede i hænderne, og siden væltede det ind med lykønskninger.

Gunnvør Virgarsdóttir og Oliver Bjerrehuus har dannet par gennem ti år, hvor de on-and-off har været kærester.

I januar sidste år slog Bjerrehuus, der har arbejdet for modehuse som Calvin Klein og Giorgio Armani, dog fast, at parret var gået endeligt fra hinanden.

Derfor kom nyheden om familieforøgelsen også som en overraskelse for mange.

Parret er dog fortsat ikke kærester, men Gunnvør Virgarsdóttir fortalte i marts, at de glæder sig til at blive forældre igen.

- Jeg har altid gerne ville have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde, fortalte hun.

Tv-programmet "Forsidefruer" sendes onsdag klokken 20.00 på TV3.

Se billedet fra babyfesten her:

1000 tak for baby shower til verdens dejligste veninder

Et opslag delt af Gunnvør Virgarsdóttir (@mama_gun) den

Se flere billeder af Forsidefruerne i galleriet herunder

Forsidefruer - Marts 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close