Forsidefruer13. oktober 2017

Sarah Louise raser: Gunnvør lyver

Sarah Louise er pænt træt af Gunnvør Dalsgaard. Hun mener nemlig, at Gunnvør lyver om hende på TV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_gunnvoer.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sarah Louise Christiansen er alt andet end glad for Gunnvør Dalsgaard for tiden.

Hun mener nemlig, at Gunnvør lyver om hende i programmet "Forsidefruer", der bliver vist på TV3. Det skriver Sarah Louise på sin blog.

- Jeg har haft det meget frem og tilbage omkring det her drama med Gunnvør som iøvrigt udelukkende er skabt af Gunnvør selv. Jeg havde nok regnet med at folk selv kunne lægge 2 og 2 sammen, men det er ikke tilfældet og jeg bliver sgu så træt i hovedet af at se på, hvordan en jeg troede, jeg kendte, blive ved at koge suppe på ingenting og lyve om mig på tv. Gunnvør siger direkte til de andre piger at hun har fortalt mig ting i fortrolighed som jeg har skrevet om på min blog. Det er løgn, skriver Sarah Louise på bloggen. Konflikten mellem Gunnvør Dalsgaard og Sarah Louise har efterhånden stået på det meste af sæson to af "Forsidefruer". Allerede i første afsnit af sæsonen luftede Gunnvør nemlig sin utilfredshed med Sarah Louise. - Sarah Louise har et par gange på sin blog skrevet om Oliver og mig. Jeg er pissetræt af, at hun skriver om mig, hvis det jeg skal være helt ærlig, fortalte Gunnvør. Sarah Louise kalder det dog et skuespil, det som Gunnvør har gang i. Hun siger at jeg har skrevet om hende og Oliver mange gange. Det er også løgn. Jeg har skrevet om Oliver 1 gang for 2 år tilbage. Og så har jeg sidenhen refereret til det ene indlæg, da TV3 valgte at tage min holdning til hans officielle opførsel op. Og hele Gunnvørs skuespil omkring, hvor træt af det hun er at jeg har skrevet om Oliver dengang er også løgn!! Hun var VILD med det og roste det og roste mig, skriver Sarah Louise ligeledes på bloggen.

Oliver Bjerrehuus er ikke vild med "Forsidefruer"

Modellen Oliver Bjerrehuus, der er far til Gunnvørs tre børn, har aldrig lagt skjul på, at han er træt af programmet og i særdeleshed Sarah Louise.

– Mens hun laver ”Forsidefruer”, synes jeg ikke, hun er i det bedste selskab, har Oliver fortalt til SE og HØR. – Jeg har måske lidt ondt af, at hun er i det selskab – ikke at jeg synes, programmet er dårligt. Jeg synes, det er dybt underholdende, lød det ligeledes fra Oliver.

Sarah Louise har før været i konflikt med pigerne

I sidste sæson af "Forsidefruer" var Sarah Louise også i konflikt med nogle af pigerne.

Blandt andet kom hende og Amalie ikke særligt godt ud af det med hinanden.

- Sarah, jeg har følt, når det er, at jeg har mødt dig ude i byen, så har der været et eller andet. Som om du ikke bryder dig om mig. Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, du skal bare være ærlig, fortalte Amalie i et afsnit af "Forsidefruer".

- Jeg tror jeg har den samme opfattelse af dig, som resten af Danmark har, fortalte Sarah Louise til Amalie. Hun mente nemlig, at Amalie altid bare har været en tosse fra "Paradise Hotel".

Du kan se flere billeder af Sarah Louise i galleriet herunder

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold