Sarah Louise har været til lægen med knuden

Sarah Louise Christiansen

Sarah Louise Christiansen

(Foto: All Over)

Sarah Louise Christiansen fik sig et gevaldigt chok, da hun forleden fandt en knude i sit hoved.

Nu har hun været en tur til lægen for at få undersøgt knuden. Det skriver hun på sin blog

- Umiddelbart fik jeg at vide at det nok bare var en hævet lymfekirtel og at den gik i sig selv. Men hvis den stadig er der om 2 uger, så skulle jeg komme ind igen, skriver Sarah Louise på sin blog.

Beskeden fra lægen har fjernet lidt af Sarah Louises nervøsitet, men den er stadig ikke helt væk.

- Så jeg er både lettet, men stadig lidt nervøs, da kuglen slet ikke er blevet mindre eller flyttet sig, skriver Sarah Louise. 

Samtidig spørger hun sine læsere, om de ved, hvor længe en hævet kirtel kan blive ved med at være hævet. 

Sarah Louise fortalte i sidste uge, hvilke tanker, der gik igennem hendes hoved, da hun opdagede knuden.

- Så kom forskrækkelsen som en hammer og alle de værste tanker gik igennem mit hoved. Er det måske kræft. Jeg begyndte med det samme at græde, fordi tanken om kræft og muligheden for at miste livet hos mine børn var fuldstændig ubærlig, fortæller Sarah Louise på sin blog og tilføjede, at hun straks ringede til sin veninde for at spørge til råds om fundet af knuden.

Det er ikke første gang, at Sarah Louise har en sygdomsfrygt tæt inde på livet. 

Et rutinetjek for celleforandringer havde vist, at Sarah Louise havde svære celleforandringer.

- Det var så min læge, som fortalte, at jeg straks måtte komme hjem og få lavet et keglesnit, fordi mine celleforandringer var på sidste stadie, inden det blev til kræft, hvilket i princippet kunne ske fra dag til dag, fortæller Sarah Louise på sin blog og tilføjer:
 
- Jeg var helt rundt på gulvet og mega bange. Tre dage senere, sad jeg på et fly hjem, og dagen efter jeg landede, fik jeg så mit keglesnit. Jeg tænker ofte på, hvor heldig jeg var, for den undersøgelse var bare en indskydelse fra min side, og jeg havde iøvrigt aflyst tre tider til det på grund af rejser.
 
Derfor har Sarah Louise da også sørget for at få en tid ved lægen hurtigst muligt, så hun kan få undersøgt knuden i sit baghoved. 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close