Sygdomsfrygt: Sarah Louise har fundet knude

Sarah Louise har fundet en knude i sit baghoved.

Sarah Louise har fundet en knude i sit baghoved.

Foto: DR2

Sarah Louise Christiansen begyndte med det samme at græde, da hun for nylig fandt en knude i sit baghoved.
 
Det fortæller hun på sin blog.
 
 
Sarah Louise fortæller, hvordan hun i sidste uge sad i sofaen, da hun pludseligt opdagede knuden, der var på størrelse med en nød. 
 
- Så kom forskrækkelsen som en hammer og alle de værste tanker gik igennem mit hoved. Er det måske kræft. Jeg begyndte med det samme at græde, fordi tanken om kræft og muligheden for at miste livet hos mine børn var fuldstændig ubærlig, fortæller Sarah Louise på sin blog og tilføjer, at hun straks ringede til sin veninde for at spørge til råds om fundet af knuden.
 
- Jeg ringede med det samme til min veninde som beroligede mig med at det nok bare var en fedtknude. Derefter gik jeg på nettet og læste at det også bare kunne være en hævet lymfekirtel, fortæller Sarah Louise videre. 
 
Der er ikke noget at sige til, at knuden i baghovedet kommer som en forskrækkelse hos Sarah Louise. ”Forside”-fruen har nemlig før haft sygdomsfrygt helt tæt inde på livet.
 
 
Før hun fik børn, blev hun under en ferie til Miami ringet op af sin læge.
 
Et rutinetjek for celleforandringer havde vist, at Sarah Louise havde svære celleforandringer.
 
- Det var så min læge, som fortalte, at jeg straks måtte komme hjem og få lavet et keglesnit, fordi mine celleforandringer var på sidste stadie, inden det blev til kræft, hvilket i princippet kunne ske fra dag til dag, fortæller Sarah Louise på sin blog og tilføjer:
 
- Jeg var helt rundt på gulvet og mega bange. Tre dage senere, sad jeg på et fly hjem, og dagen efter jeg landede, fik jeg så mit keglesnit. Jeg tænker ofte på, hvor heldig jeg var, for den undersøgelse var bare en indskydelse fra min side, og jeg havde iøvrigt aflyst tre tider til det på grund af rejser.
 
Derfor har Sarah Louise da også sørget for at få en tid ved lægen hurtigst muligt, så hun kan få undersøgt knuden i sit baghoved. 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close