"Forsidefruer"-Jackie indrømmer: Fortryder brystoperation

Det er ikke, fordi skønhedsoperationer er helt fremmed for Jackie Navarro, der flere gange har være i hænderne på kyndige specialister inden for skønhedsoperationer.

I ”Forsidefruer” har seerne blandt andet været med, når Jackie sammen med ”Forsidefruer”-kollega Janni Ree har fået foretaget en numseoperation.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

Men Jackie har også fået opereret sine bryster ad flere omgange. Og det er således den første brystoperation, som hun gerne ville have været foruden:

- Havde jeg nu tænkt mig godt og grundigt om, så havde jeg ikke valgt at få lavet bryster som 18-årig første gang. Aldrig, lyder det fra den garvede forsidefrue i det nyeste afsnit af TV3-hittet.

Det er dog langt fra, fordi Jackie helt har droppet hverken indgreb eller andre kosmetiske behandlinger.

Tidligere har hun udtalt, at hun ønsker at få lavet sine bryster om endnu en gang – i en anden form og muligvis en anelse større.

Og i det nyeste og sidste afsnit i denne sæson af ”Forsidefruer” skal Jackie da også en tur forbi en skønhedsklinik for at få lavet nye læber.

Hun er dog i den grad bevidst om de signaler, hun sender på de sociale medier:

- Jeg har helt klart et ansvar overfor mine følgere, fordi jeg har også meget unge piger. Jeg synes, det er vigtigt, at man tænker over, at man får lavet de her operationer.

Se klippet, hvor Jackie blandt andet fortæller om sin første brystoperation.

Du kan se det sidste afsnit af "Forsidefruer" på Viaplay allerede nu og i aften på TV3 klokken 20.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close