Jackie Navarro: Jeg skal opereres igen

Numseoperationen bliver sandsynligvis ikke Jackies sidste skønhedsoperation.

Numseoperationen bliver sandsynligvis ikke Jackies sidste skønhedsoperation.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Jackie Navarro er sjældent bleg for at tale åbent om skønhed og plastikkirugi, og det er da heller ingen hemmelighed, at den smukke frue flere gange er blevet opereret i skønhedens tegn. 

I et nyt afsnit af podcasten "Sladderkongen" fortæller den 34-årige Jackie, at hun ikke har været under kniven for sidste gang, og at hun faktisk allerede ved, hvad den næste operation skal gå ud på. 

Hun har nemlig planer om at få lavet sine bryster om. 

- De skal laves i en anden form. De skal laves mere naturligt, men de bliver nok lidt større, men ikke så meget større, men bare lidt større, lyder det fra "Forsidefruen", der fortæller, at det er de fire graviditeter, der er forklaringen på, hvorfor hun gerne vil have lavet sine bryster igen. 

Sidste år kunne seerne af "Forsidefruer" følge med, da både Jackie og Janni Ree besluttede sig for at få lavet numser. Et resultat, som Jackie blevet meget glad for. 

- Jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet – det var nærmest, som om den gik indad, sagde hun dengang til SE og HØR.

- Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunnet tage på på numsen. Jeg har kunnet tage på på maven og på armene. Men lige dér (numsen, red.) har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det også været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs, uddyber hun.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jackie fik sprøjtet 320 ml fedt i hver balle for at give både løft og fylde. (Foto: Privat)

Kun én frue mangler

Jackie Navarro er ikke den eneste af sine "Forsidefrue"-kollegaer, der har fået lavet justeringer af kroppen udseende. Både Amalie Szigethy, Janni Ree, Karina von d'Ahé og Gunnvør Dalsgaard har fået foretaget plastikoperationer.

Faktisk er Tina Lund den eneste af de seks fruer, der endnu ikke har været under kniven, og hun er da heller ikke afvisende, når det kommer til spørgsmålet om, hvorvidt hun selv kunne finde på at blive opereret. 

- Det kan da godt være en eller anden dag, men jeg rider jo rigtig meget, forklarer hun i et tidligere afsnit af "Forsidefruer". 

Jackie og de andre fruer gik tidligere på sommeren i gang med at indspille nye afsnit til den kommende sæson af det populære realityprogram. Om vi i den næste sæson vil høre mere om Jackies mulige brystoperation, må tiden vise. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close