Åh, åh! Amalie og Janni er uvenner

Janni Ree og Amalie Szigethy.

Janni Ree og Amalie Szigethy.

Foto: Mikael Rieck

Alt er ikke, som det plejer at være, når der i aften er premiere på "Forsidefruer" på TV3.

Venskabet mellem Amalie Szigethy og Janni Ree er nemlig ikke som det plejer at være. 

De to er nemlig blevet uvenner efter, at Amalie er taget på ferie med Sarah Louise til Dubai. 

Inden Amalies ferie til Dubai, advarede Janni hende nemlig om at tage afsted. 

- Når jeg tænker tilbage på, hvad Janni fortalte om Sarah Louise, så kan jeg jo godt se, at Janni havde ret. Fordi Janni advarede mig mod Sarah Louise, og alle de ting hun fortalte, dem har jeg jo opdaget nu nede i Dubai, fortæller Amalie, der i aftenens program kommer nærmere ind på, hvorfor det var en dårlig ferie med Sarah Louise. 

Nu vil Amalie altså prøve at komme tilbage til det venskab, som hun tidligere havde med Janni. 

- Det er sådan lidt som en hund, der har gjort noget, den ikke må. Så kigger den med store øjne op på personen og tænker, kan du tilgive mig? Det er lidt sådan, jeg har det med Janni, fortæller Amalie. 

Faktisk er hun bange for, at ferien med Sarah Louise får konsekvenser for hendes venskab med Janni, og at det nærmest helt er forbi. 

- Jeg er jo rigtigt bange for at vores venskab måske er ødelagt, og det vil jeg jo være rigtigt ked af, fortæller Amalie. 

Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens afsnit 

Når "Forsidefruer" har premiere på TV3 i aften klokken 20.00, bliver det den sidste sæson, hvor Sarah Louise Christiansen er med. 

Sarah Louise har nemlig allerede inden premieren på fortalt, at hun er færdig med programmet. 

- Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg overhovedet er med, men hvis man først har skrevet under på en kontrakt med TV3, så er den desværre ikke bare sådan lige at komme ud af. Jeg har ikke lyst til at kommentere så meget på programmet, jeg glæder mig bare til, at det er et overstået kapitel, har forsidefruen skrevet på sin blog

I tirsdags kunne SE og HØR afsløre, at der allerede er fundet en erstatning for Sarah Louise, når den næste sæson af "Forsidefruer" får premiere til foråret. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close