Forsidefruer 29. juni 2018

Sarah Louises chok: Det kunne være endt katastrofalt

Forsidefruen fik sig et gevaldigt chok i sit nyindkøbte sommerhus
(Foto: All Over Press)

Sommerhusidyllen brast forleden for Sarah Louise, da det ved et uheld var nær ved at gå helt galt i forsidefruens nyindkøbte sommerhus. 

Under overskriften "Det kunne være endt katastrofalt" fortæller TV-stjernen på sin blog om en meget dramatisk episode, hvor hende sommerhus var tæt på at brænde ned til grunden. 

- Her sidder vi lige så stille og hygger med frokost, og vi aner ikke, at vi om få sekunder står over for en ret så farlig situation, indleder Sarah Louise på sin blog

Forsidefruen fortæller, at hendes tømrer er på visit for at tale om kommende projekter, da hendes yngste søn Arthur hiver tømreren ind i sommerhusets køkken. Pludselig råber håndværkeren efter Sarah Louise, og hun møder et chokerende syn: Hendes sommerhuskøkken står i flammer!

- Der stod en gryde i blød i håndvasken, og den tog jeg per automatik og smed hen på ilden, og den slukkede. Hold nu K! Et chok!, beretter Sarah Louse på sin blog

Bloggeren gør skaderne op, og det viser sig, at det "kun" er komfuret og elkedlen, der er forkullet. På sin blog viser hun et billede af det fuldstændig afbrændte komfur. 

Hun priser sig også lykkelig for, at tømreren kom på besøg på netop det tidspunkt. 

- Var han kommet fem minutter senere ind, så var hele huset futtet af! Der er knastørt, og huset er lavet af træ... det var brændt ned på 20 minutter!, lyder det fra en lettet Sarah Louise. 

Uheldet har været dyre lærepenge for moderen til tre, fortæller hun på sin blog.

- Så ja, vi slap billigt og lærte noget. Herhjemme har vi et børnesikret komfur, og jeg havde slet ikke tænkt på, at han kunne nå knapperne. Tænk, hvis han lige havde tændt, inden vi hoppede i seng eller var gået en tur på stranden. Nu er der installeret røgalarmer, og min søde nabo kom ind med en ildslukker, så nu er vi bedre forberedte og mere trygge, forklarer bloggeren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Sarah Louises tre børn nyder sommerhusidyllen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold