Forsidefruer29. januar 2021

Amalie Szigethy afslører: Havde det forfærdeligt under "Forsidefruer"-optagelser

I går torsdag var der premiere på den nye sæson af ”Forsidefruer”. Her afslørede 29-årige Amalie Szigethy kønnet på sit lille vidunder i maven
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke altid, at ting er, som de ser ud til på tv. Og det gjorde sig således også gældende i går, da første afsnit i sæson ni af ”Forsidefruer” rullede over skærmen.

Selv om Amalie Szigethy i den grad var glad, da hun afslørede kønnet på sin datter, Hannah, der kom til verden i slutningen af november sidste år, så havde den garvede realitypersonlighed det decideret forfærdeligt under optagelserne til det populære program.

- Det var et lykkeligt tidspunkt hos mig, så det er virkelig dejligt, at seerne kan få lov til at følge med i det, lyder til en begyndelse fra Amalie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie-szigethy.png
 Foto: MEGA

Foto: Kaspar Wenstrup

- Men jeg døjede meget med kvalme – og det synes jeg godt, jeg kan fornemme i programmerne. Jeg synes, det var rigtig hårdt at optage, fordi jeg have det så skidt, fortæller ”Forsidefruer”-stjernen til SE og HØR.

Og der er vist ingen tvivl om, at Amalie Szigethy var på voldsomt overarbejde, da optagelserne til den nyeste sæson skulle i kassen:

- Så når jeg var på, så prøvede jeg alt, hvad jeg kunne. Men jeg kan jo godt se forskel på ”ikke-gravid-Amalie” og ”Amalie-med-kvalme”. Jeg havde det ikke godt.

Det var dog ikke kun den søde afsløring af kønnet på lille Hannah, der var omdrejningspunktet.

Også Amalies ekskæreste, Mikkel Skelskov, som er far til både Josephine og Hannah, kommer på tale, der fruerne er samlet. Her åbner Amalie op om, hvordan deres forhold i virkeligheden er.

Sponsoreret indhold