Forsidefruer5. juli 2020

Amalie har fået nok: Sletter kommentarer om dette

Forsidefruen er træt af at få negative kommentarer om en helt bestemt ting på sin Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200204_wen_-_amalie_szigethy_1_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Lige nu nyder Amalie Szigethy solen i Marbella i Spanien, og hun må lægge ører til meget på sin ferie.

Tidligere på ugen haglede kritikken ned over hende, fordi den gravide realitystjerne havde valgt at tage sin datter Josephine med på ferie i Spanien, som har været hårdt ramt af corona.

Og nu er den så gal igen i forsidefruens kommentarfelt på Instagram: Hendes seneste selfie har nemlig fået folk til tasterne igen.

Artiklen fortsætter under billedet.

I kommentarfeltet præciserer den 28-årige realitystjerne, at hun ikke gider at finde sig i negative kommentarer:

- Hej alle i dejlige mennesker. På det her billede har jeg slettet over 14 kommentarer om hvordan jeg er blevet rød i hovedet, at jeg skal huske solcreme, at jeg har været i solen med solbriller på siden jeg er “hvid” omkring øjenene, indleder hun og fortsætter:

- Søde mennesker- please kom med positive kommentarer og ikke negative. Jeg synes det så dejligt når I liker et billede eller sender positiv energi min retning, men jeg er en voksen kvinde, selvfølgelige har jeg brugt solcreme, og nej jeg har ikke været i sol med briller på, jeg kan bare ikke få så meget farve under øjenene. JA jeg har fået lidt røde kinder men det burde ikke være fokus på opslaget. Please lyt til mine ord. Jeg vil ikke have det på min profil. Tak på forhånd, skriver hun til sine 241.000 følgere.

Sponsoreret indhold