Forlovet reality-par er blevet forældre - se den lille guldklump her

Foto: Peter Grosen og TV3

Snart ringer kirkeklokkerne for reality-parret Amalie Kronil og Nicklas Bust.

Men det er nu ikke den eneste lykkelige begivenhed, der sker for parret, der fandt sammen tilbage i 2015.

Parret blev nemlig forældre for første gang i weekenden, da Amalie nedkom med en velskabt søn.

Den glædelige nyhed afslørede Amalie på Instagram, hvor hun har delt billeder af den lille guldklump, der allerede har fået navnet Elias.

- @nicklasbust og jeg er i nat kl 01.50 blevet forældre til denne lille skønhed på 2720 gram og 50cm. Elias din far og mor elsker dig allerede mere end noget andet og ser frem til at vise dig hele verdenen. Uden tvivl det største nogensinde, skriver Amalie som kommentar til billedet, der viser deres nyfødte søn.

Sidste forår var Nicklas Bust – kendt fra ”Fristet” – på knæ, og en lykkelig Amalie Kronil – kendt fra ”Paradise Hotel” – sagde naturligvis ”ja” med det samme.

Den lykkelige kommende brud delte et billede af sin smukke ring.

Til Realityportalen.dk fortalte Nicklas Bust, at han endda havde bedt om Amalies forældres tilladelse, inden han gik på knæ.

– Jeg havde gået med tanken i noget tid, men jeg havde ikke planlagt en fast dato. Da Amalie så ønskede sig en ring i fødselsdagsgave, så tænkte jeg, at det skulle være nu. Så jeg spurgte Amalies far og mor om lov. Det blev utroligt glade på vores vegne og gav mig lov, så det var dejligt, fortalte han sidste forår til Realityportalen.dk.

Amalie Kronil

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close