Reality24. januar 2023

For første gang: Fie Laursen åbner op om konflikten med Boris

I flere måneder har Fie Laursen været tavs om den konflikt, som raser mellem hende og Boris Laursen. Nu bryder hun tavsheden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Konflikten mellem Fie og Boris Laursen var blandt sidste års største skandaler i den danske reality-verden.
 Video: Aller TV

Luften er iskold mellem søskendeparret Fie og Boris Laursen, og det har den været i mange, mange måneder.

I juni sidste år kunne SE og HØR for første gang fortælle om den højspændte familiekonflikt. Siden er der røget stikpiller frem og tilbage mellem de to.

Men det er også stoppet ved det. SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra Fie og Boris om deres strid, men ingen af dem har ønsket at sige noget.

Indtil nu.

For nu bryder Fie for første gang tavsheden om det ødelagte forhold mellem hende og brormand Boris. Det gør hun i en story på sin Instagram-profil - dog får vi ikke hele historien.

Fie og Boris Laursen
Selv om de begge bor i Marbella, så har Boris og Fie ikke snakket sammen i flere måneder.
 Foto: Kaspar Wenstrup

En følger spørger den danske pornokreatør, om hun nogensinde kommer til at fortælle om hende og Boris.

- Nej. Ikke så længe mine forældre lever. Det har jeg lovet dem. Men jeg sender ham kun kærlighed, skriver Fie på Instagram.

Svaret kommer i kølvandet på et kryptisk opslag fra Boris, hvor han blandt andet fortæller, at han har skåret en masse mennesker fra i sit liv.

- Alle kan have brug for afstand fra hinanden. Vi har været meget igennem, og den slags rager ikke alle andre, slår Fie fast.

- Jeg er en voksen kvinde og mor. Jeg vil aldrig vise Mateo, at vi involverer et helt land i familieting, forklarer den tidligere reality-deltager, som i dag lever af at sælge sexvideoer og andet voksenindhold på nøgenmediet OnlyFans.

Til slut kommer Fie dog også med en lille stikpille til Boris, som har været den mest vokale af de to søskende omkring konflikten.

- Min holdning er, at lige meget hvor man står, så smider man aldrig hinandens privat liv ud og sårer hinanden. Vi er familie, slutter hun af med at skrive.

SE og HØR ville meget gerne have spurgt både Fie og Boris ind til deres konflikt, men det har de afvist gentagende gange.

Sponsoreret indhold