Reality16. juni 2022

Kold luft mellem Boris og Fie Laursen: Taler ikke sammen

Alt tyder på, at luften mellem søskendeparret Boris og Fie Laursen er iskold. Det er til trods for ankomsten af Fies søn Mateo, som Boris jo er onkel til
Boris og Fie Laursen
Luften er iskold mellem Boris og Fie Laursen.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Alt burde være bleer og babylykke i Spanien hos Fie Laursen, som for en uge siden blev mor for første gang, da sønnen Mateo kom til verden.

Sådan forholder det sig dog ikke.

SE og HØR kan nemlig afsløre, at der er iskold luft mellem den nybagte mor og hendes bror Boris Laursen.

De to bor stadig begge i Marbella, men alt tyder på, at søskendeparret ikke er på talefod.

Det har de faktisk ikke været i flere måneder. Det er nemlig lang tid siden, at Fie og Boris stoppede med at følge hinanden på Instagram.

Udover det fortæller flere kilder til SE og HØR, at forholdet mellem bror og søster er nærmest ikke-eksisterende i øjeblikket.

SE og HØR har forsøgt at få både Fie og Boris i tale for at høre, hvad konflikten mellem dem bunder i.

Fie fortæller, at hun "ikke har nogen kommentarer". Endnu mindre får man ud af Boris, som ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.

Vi ville også gerne have svar på, hvad deres forældre Anette og Eddie Laursen gør for at løse konflikten mellem deres to børn.

Da Fie for en uge siden fødte sønnen Mateo, kom forældrene farende fra Danmark til Spanien for at hjælpe deres datter og møde deres første barnebarn.

Samtidig var der også tid til, at far Eddie kunne besøge Boris, som primært bruger tiden i det sydspanske på at løfte jern og hygge sig med kæresten Tatiana.

Ifølge SE og HØRs oplysninger har Boris endnu ikke mødt sin nevø Mateo, og det skyldes altså konflikten mellem søskendeparret.

Vi ville gerne have spurgt Fie og Boris, hvad deres konflikt skyldes, og om de tror, at stridsøksen kan blive begravet, så de igen kan blive så tætte, som de var, da de for to år siden flyttede sammen til Spanien.

Sponsoreret indhold