Fie Laursen udgiver sang om fuckboys

Fie har en sang om fuckboys og Bieber på gaden i juli.

Foto: Mathilde Boe

 
 
Bloggeren og den tidligere realitydeltager Fie Laursen har travlt for tiden.
 
Hun har lige udgivet og været på promotion-tour med sin bog 'Min ærlighed', og efter et kort forhold til YouTuberen Hans-Peter Matzen er hun nu på vej med en single med navnet 'Bieber'.
 
 
Oven i det er hun også om kort tid klar med en merchandise-serie, der skal sælges på en platform på nettet, som Fie indtil videre holder hemmelig.
 
Hun siger dog, at platformen hoster flere af de mest polulære YouTubere i Europa.
 
 
Indimellem bruddet med Hans-Peter Matzen, indspilning af den nye sang 'Bieber' og arbejdet med den kommende kollektion med merchandise har Fie også lige fået proppet indspilningen af en musikvideo ind i det hårdt pressede program.
 
Det er en video til hendes tre år gamle sang, 'Broken Soul'.
 
 
Her ligger/sidder Fie nøgen i et badekar.
 
Det var et nipple-shot fra den video, Fie brugte forleden på Instagram, da hun langede ud efter ekskæresten på Instagram med ordene 'Jeg pisser i vandet, mens du pisser på mine følelser'.
 
 
Hans-Peter Matzen skal have kysset med en fremmed pige, hvilket skal have været medvirkende til bruddet mellem dem efter en lille måneds kisse-missen.
 
Musikvideoen er klar om et par uger, og singlen 'Bieber' udkommer også i juli, siger Fie på sin blog.
 
- Bitchen her udgiver en sang. Den er færdig og klar til jer… Det er min FØRSTE Danske sang.  Jeg har før udgivet musik, men ikke noget jeg har haft så stor tro på, som denne sang. Jeg tror faktisk at folk vil elske den og personligt kan jeg slet ikke stoppe med at afspille den, da den er så relaterende og får mig i et godt humør! Jeg kan afsløre at sangen omhandler… fuckboys og justin bieber… , skriver Fie på sin blog.
 
 
Her på SE og HØR vil vi afholde os fra at bedømme singleudspillets musikalske kvaliteter, men på videoen neden for kan du høre en lille bid af sangen, og du kan så selv vurdere, om du vil gemme dine lommepenge, frem til at singlen 'Bieber' kan downloades.
 
 
Se frækt galleri med Fie Laursen:

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close