Nu kan du snart dufte som Fie

Foto: Mathilde Boe

Fie Laursen har mange talenter. Hun er succesfuld blogger og forfatter. Ja, man kan nærmest kalde hende et multitalent.

Og nu har hun så fundet sig et nyt område, hun vil kaste sig over. Hun vil nemlig lave sin egen parfume, så hendes mange fans kan få en duft af Fie.

- Min STØRSTE barndoms drøm har altid været at udgive min egen parfume, i mit navn, som mine følgere kan købe, skriver Fie på sin blog

Her fortæller hun også, at hun i første omgang forholdt sig passiv i forhold til drømmen, da hun så besluttede sig for at tage skeen i den anden hånd. 

- Jeg har altid ventet på at skulle blive kontaktet af et firma, som skulle kickstarte dem drøm fordi jeg følte mig på bar bund, men istedet for det – Så hørte jeg rundt i mit netværk, kæmpede mig igennem flere mennesker med falske løfter og folk der var pengegriske, som ikke kunne tilbyde mig den kvalitet og pris jeg ønskede på min parfume. Jeg ønsker nemlig at den er budget venlig, men stadig har kvalitet og et pænt design, skriver Fie på bloggen.

Vi kan altså forvente, at det bliver en parfume, som kommer i den almindelige detailhandel, så alle Fies fans kan købe den. 

Hvordan Fies parfume kommer til at dufte, er endnu ikke besluttet, men bloggeren afslører selv lidt af parfumens duft. 

- Og idag kan jeg endelig afslører mine første parfume-prøver at sendt imod mig, som jeg har lavet af en sød blanding af sødt og fruity, skriver Fie. 

Vi skal dog forvente, at der går et stykke tid, før Fies første parfume er i handlen. 

Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen LDN

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close