Reality7. april 2020

Fie Laursen om at trække sig: - Jeg er bange

Det er kun få timer siden, at Fie Laursen kunne afsløre, at hun nu trækker sig fra offentligheden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-laursen-25022018.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er kun få timer siden, at kunne afsløre, at hun nu trækker sig fra offentligheden.

- Nogle gange skal man stoppe, mens legen er god, og legen har været god i ti år, så derfor har jeg valgt at bakke ud, sagde Fie tirsdag aften i en story på Instagram.

Den 23-årige realitystjerne, der blandt andet har medvirket i programmer som ”Ex on the Beach”, ”Divaer i junglen” og ”Paradise Hotel” mener, at livet på tv har haft alt for alvorlige konsekvenser. I hvert fald når det handler om reality.

- Jeg har for eksempel haft sex på tv. Og jeg kunne bare mærke, at det tog ret hårdt på mig, efter jeg kom hjem derfra (”Ex on the Beach, red.).

- Jeg tog en lang pause på et år, jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg ville komme tilbage, men jeg kunne mærke, at det kommer jeg sgu ikke. Jeg har ikke lyst, fortæller Fie til SE og HØR.

Et liv uden reality-tv har måske har visse fordele for Fie.

Men samtidig medfører det også bekymringer for hendes fremtidige karriere.

Fie Laursen er nemlig nervøs for, om hendes følgere vil forlade hende:

- Jeg er bange for at miste følgere. Men samtidig jeg har det også lidt sådan, at dem der bliver, det er dem, der følger mig, for den jeg er, forklarer hun.

- Der er mange, der skriver og spørger mig, om jeg ikke skal lave mere tv.

Men det fastslår Fie altså, at hun bestemt ikke skal. Noget, der også blev tydeligt, da Fie efter sin story delte en YouTube-video om sin beslutning.

Det er dog ikke al tv, der er lagt på hylden for den unge YouTuber og sanger.

Hun vil nemlig gerne lave andet tv:

- Jeg vil ikke udelukke for eksempel talkshows eller interviews på tv. Og så er jeg jo også i gang med at filme noget, som ikke er reality, forklarer hun.

- På reality-tv filmer de 24/7, og det er for hårdt. Og selvom det er sjovt at være dernede – så er det ikke sjovt at se tilbage på, siger hun til SE og HØR.

Du kan se hele Fie Laursens YouTube-klip lige her:

Sponsoreret indhold