Fie Laursen: Jeg trækker mig fra offentligheden

(Foto: Dan Mariegaard)

Det melder realitydronningen ud på sin Instagram tirsdag eftermiddag. Og nej, vi har tjekket datoen. Det er ikke den første april. 

- Nu er jeg kommet til, hvor jeg gerne vil hen i mit liv, og det er ikke det liv, jeg lever lige nu, siger Fie, der forklarer, at det blandt andet skyldes, at kærlighedsliv og venskaber er blevet blottet på en forkert måde. 

- Nogle gange skal man stoppe, mens legen er god, og legen har været god i ti år, så derfor har jeg valgt at bakke ud.

I sin story fortæller Fie, at hun føler, at hun med nyheden laver en onlinebegravelse for sig selv, og at hun desuden aldrig nogensinde har været så nervøs for at dele en video før. 

- Jeg er vitterligt ved at brække mig. Jeg har det fysisk underligt.

- Meningen med det her: Husk altid at vægt sin egen psyke højere end noget andet. Det er den, der kommer først. 

Fie fortæller også, at det er ønsket om et privatliv, der har gjort, at hun nu deler et farvel med sine følgere på YouTube. 

Hun siger samtidig, at hun dog fortsat vil være at finde på Instagram, så hvor meget farvel det egentlig bliver til Fie, det må tiden vise. 

Fies farvelvideo er endnu ikke landet på YouTube, men det forventes, at den vil blive udgivet tirsdag aften.

I går aftes deltog Fie Laursen i SE og HØRs livestream på Instagram, hvor hun blandt andet kunne afsløre, at hun var klar med ny musik - en ny ep udgivet af Warner Music Denmark - og mere fjernsyn meget snart. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close