Fie Laursen om eksens nye pige: Jeg er arrig

(Foto: Fielaursen.dk)

Hus og barn. Fie Laursen havde lagt helt store planer med sin kæreste Benjamin Vestergaard, men så gik det unge par fra hinanden. Nu har Benjamin fået en ny kæreste, og det har den kendte blogger selvfølgelig skrevet et indlæg om:

- Jeg er ikke grædefærdig, jeg er ikke ked af det, jeg er mere arrig og føler at vores forhold var en joke for ham. Jeg var gravid, jeg mistede barnet, han kæmpede for at gøre mig gravid, vi boede sammen, vi fik et hus sammen og som jeg ikke har fortalt før – så planlagde vi forlovelse. Alt gik hurtigt, det var et intenst forhold og vi oplevede ting sammen som folk først oplever efter mange år sammen. Når det så er sagt så ønsker jeg ham det bedste og jeg vælger at tænke tilbage på ham og vores forhold for de gode minder, i stedet for det hårde break-up og det der foregår nu, skriver Fie Laursen.

Hun erkender at bruddet fra Benjamin ikke blev tacklet så modent.

- Jeg ved, at jeg ikke har været den mest modne efter vi slog op, mine indlæg har været lidt ude af kontrol og jeg har været provokerende og udstillet ham. Det fortrød jeg hurtigt og undskyldte, for da jeg så hvor stor had han blev lagt for og måtte gøre sin profil privat. Indlæggene er slettet, fortæller Fie Laursen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close