Reality4. maj 2016

Fie Laursen: Mine veninder knalder med kongehuset

Hvad foregår der inde bag kongehusets mure? Det kan et par af Fie Laursens veninder angiveligt fortælle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/13128533_1777592982472278_1007316185_o.jpg
 (Foto: Fielaursen.dk)

Vi ser dem holde taler og klippe snore over, men ellers er livet inde bag kongehusets mure omgivet af mystik. Med mindre man som bloggeren Fie Laursen kommer helt tæt på. I et nyt blogindlæg fortæller den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager, at hun har veninder, som nogle i kongehuset og kendte politikere betaler 5.000 kr. i timen for at være sammen med.

- Mine to veninder har “kunder” eller hvad man kan kalde det, som også er i kongehuset. Jeg vil dog understrege, det ikke er dem vi ser i Billedbladet, men nogle med høje stillinger i kongehuset. De er også escort for kendte politikere, som vi faktisk ser i nyhederne og videre til rige forretningsmænd, som ikke har et navn i medierne, men i iværksættermiljøet, skriver Fie Laursen og forklarer, at hun har fået venindernes tilladelse til at blogge om det.

Den succesfulde blogger beretter, at hun har en broget vennekreds og ikke dømmer folk på, hvad de laver eller har lavet.

- Personligt kan jeg ikke forstille mig at leve det liv men derfor respekterer jeg stadig deres valg og så er det spændende at få lidt kongehus/politiker-gossip over en drink i ny og næ. Min veninde fortalte mig at disse mænd behandler hende med stor respekt og bedre end alle de sørgelige fuckboys hun har været sammen med og derfor gør hun det med en god følelse i maven.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_60.png

Sponsoreret indhold