Reality1. november 2021

Fie Laursen kæmper mod deling af sexvideoer: Intet er tabt på forhånd

Fie Laursen fortsætter med at anmelde, hver gang hun opdager, at nogen deler hendes billeder og videoer uden tilladelse. Også selv om det lader til at være en kamp uden ende.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er praktisk taget umuligt at stoppe de mange hemmelige grupper og chats, der deler nøgenbilleder og sexvideoer uden tilladelse.

Sådan siger ekspert i it-sikkerhed, Leif Jensen, der er nordisk direktør i Eset, til SE og HØR.

Alligevel vil Fie Laursen, som ofte får delt sit indhold ulovligt, ikke bare lade stå til. Hun vil fortsætte med at anmelde alle episoder til politiet, fortæller hun.

- Politiet kan i det mindste prøve og ellers kan de straffe dem, der har vist fulde navne og billeder, siger Fie Laursen til SE og HØR.

Ingen kamp er tabt på forhånd

Realitystjernen, som laver frækt indhold til mediet OnlyFans, hvor man skal betale for at få adgang, får delt sine nøgenbilleder og sexvideoer mange steder på nettet - senest har hun opdaget en chat på appen Telegram.

Her har Fie Laursen taget skærmbilleder af alle gruppens medlemmer for at melde dem til politiet.

- Jeg oplever det ikke så tit længere, ud fra hvad jeg ved. Derfor reagerer jeg hårdt, når jeg ser det. De fleste har forstået, at jeg politianmelder dem, siger amatørpornostjernen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_5.png
 Foto: Janus Nielsen

Fie Laursen sælger frække fotos og videoer mod betaling på DK-webcam og OnlyFans. Foto: Janus Nielsen

Hun oplever at blive taget mere seriøst af politiet end førhen.

- Mit indtryk af politiet er godt, og det håber jeg, holder ved. Jeg har lige haft en fyr i retten for at dele mine billeder på reddit.

- Jeg kom i dialog med en kvinde helt oppe i afdelingen for økonomisk kriminalitet og fik selv et chok over, at de tog den så højt op, men det betød utroligt meget, fortæller Fie Laursen.

Hun forklarer, at hun anmelder hver sag, fordi hun ikke vil tillade misbrug af sine rettigheder.

- Ingen kamp er tabt på forhånd. Måske for nogle år siden, men vi lever i 2021, og jeg er brændende feminist. Jeg finder mig ikke i en skid, og hvis noget politi nogensinde skulle sige, de ikke gør noget, så må de leve med, at jeg ringer og skriver hver dag og går til pressen og egne medier konstant.

- Et problem som kvinder, der får frataget rettigheder til egen krop skal og vil altid blive kæmpet for og italesat af mig.

SE og HØR har været i kontakt med en af de mænd, der optræder med fuldt navn og billede i Telegram-chatten. Han fortæller, at han i kraft af sit job ofte får sin identitet misbrugt i sådanne sammenhænge, og at det også er tilfældet her.

null

Sponsoreret indhold