Reality29. oktober 2021

Cecilie Harder raser: Hemmelig gruppe deler mine sexvideoer ulovligt

Det er femte gang, "Ex on the beach"-deltageren Cecilie Harder oplever, at folk optager og videredeler hendes videoer uden tilladelse.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE: Nu har Cecilie Harder meldt sagen til politiet

Efter sin deltagelse i "Ex on the beach", består Cecilie Harders arbejde nu i at optage frække videoer, som hun sælger til sine abonnenter på pornomediet OnlyFans.

Men nogle af køberne piratkopierer så at sige indholdet og deler det med andre i hemmelige byttegrupper. Uden Cecilie Harders tilladelse og uden, hun bliver betalt for sit arbejde.

Lige nu bliver realitystjernens videoer delt i en gruppe på chat-mediet Telegram - det er femte gang, Cecilie Harder opdager en gruppe, der bytter hendes billeder og videoer ulovligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/102_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl0848.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Foto: Søren Lamberth

- Det er ikke, fordi jeg har et problem med, at folk ser mig nøgen, men det er 525 mennesker, der ser det uden at betale for det, forklarer Cecilie Harder til SE og HØR.

Hun er blevet inviteret til gruppen af en mand, der kontaktede hende, fordi han syntes, hun skulle vide, at hendes videoer blev delt ulovligt derinde.

- Folk skærmoptager det, de køber, og så sender de det til andre. De bytter også videoer og billeder med hinanden, og der ligger rigtig meget derinde både fra OnlyFans og fra almindelige, ukendte piger, der engang har sendt noget til en kæreste, fortæller Cecilie Harder om gruppen, som SE og HØR har fået adgang til.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ex_on_the_beach_ii_tsl_20190117_0739.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Cecilie Harder i "Ex on the beach". Foto: Thomas Laursen

I gruppen bliver der specifikt spurgt efter materiale af blandt andre Cecilie Harder, og efter hun selv er begyndt at skrive i gruppen, har en del medlemmer forladt gruppen igen.

Det strømmer dog stadig til med medlemmer, der får adgang til gruppen ved at blive inviteret af andre, og der er i skrivende stund 337 personer i Telegram-chatten, der bærer titlen "DANSKE LEAKS".

- Det er bare dumme mænd, der ikke har nogen pli overhovedet. Det er ulækkert, at man kan gøre sådan noget, siger Cecilie Harder, der også har tilkendegivet sin holdning inde i chatten.

- Jeg vil blot informere om, at det I gør herinde er pisseulovligt. Jeg lever af OnlyFans, og det står højt og råbende, at man ikke må screenshotte content. Jeg er så uforstående overfor, at I ikke kan se, hvor meget I ødelægger, og at vi ender med at stoppe med at lave det, vi gør, fordi folk som jer ikke har råd til at betale for vores arbejde. Skam jer. Gruppen bliver meldt til politi og advokat, skriver Cecilie Harder i gruppen.

Sponsoreret indhold