Reality3. september 2022

Fie Laursen ændrer igen mening: Nu dropper hun alligevel operation

Det er sønnen Mateos udseende, der er årsag til, at den 26-årige amatørpornostjerne alligevel ikke vil under kniven
Fie Laursen dropper næseoperation
 Foto: Instagram/Privat

Det hører ikke ligefrem til sjældenhederne, at Fie Laursen ændrer mening – denne gang handler det om en helt særlig operation, som ellers længe har været et stort ønske.

Og det er således Fies lille søn Mateo, der kom til verden i begyndelsen af juni, der er årsagen:

– Jeg har altid faktisk været ked af min næse, og nu ser jeg den på min søn og er bare så taknemmelig for, at jeg ikke kom til Tyrkiet, forklarer Fie Laursen i en story på Instagram.

Egentlig havde hun allerede booket turen og planlagt operationen. Men da hun blev gravid med Mateo måtte hun droppe at rejse af sted.

Og dét er frøken Laursen i den grad lykkelig for i dag:

– Men nu kigger jeg på ham, og vi har samme næse, og jeg skal bare vise og fortælle ham, hvor smuk den er – hele livet, forklarer hun videre.

Det er, som om lille Mateo har ændret udseende de sidste par måneder. For ifølge Fie Laursen, og angiveligt også flere, hun kender, så lignede Mateo til en begyndelse sin far, mens hun nu ligner mere og mere sin mor.

Fie Laursen har ellers ikke tidligere været bleg for at lægge sig under kniven eller generelt bare ændre på sit udseende. Udover sin store numseoperation har den tidligere realitydeltager også fået lavet sine tænder, bryster og fået filler.

Ting, hun senere har udtalt, at hun fortryder.

Sponsoreret indhold