Reality12. maj 2017

Fetterlein blev tvunget til at forlade "Min fede træner"

Det var ikke af egen fri vilje, at Frederik Fetterlein i onsdags forlod "Min fede træner", da han ikke var i stand til at tage på i vægt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/frederiks_fetterlein_paa_den_roede_loeber.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I onsdags måtte Frederik Fetterlein forlade TV3-programmet "Min fede træner", men det var ikke af egen fri vilje.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

- Det var alt andet end min beslutning. Men tværtimod TV3’s. Jeg sagde lige fra starten af, at det ville blive utrolig svært, men jeg vidste også godt, at jeg ville være den allerbedste til at træne Andreas, siger Fetterlein i interviewet med avisen.

Tennispensionisten er ked af, at han ikke kunne få lov til at træne Andreas, som det ellers havde været planen. Ligeledes ville Andreas gerne have haft, at Frederik trænede videre med ham.

- Jeg var meget utilfreds med, at vi ikke fik lov til at køre videre med træningen, for jeg syntes ikke, det skulle gå ud over Andreas, bare fordi jeg ikke kunne tage på. Jeg snakkede meget med Andreas under optagelserne. Vi klikkede utrolig godt sammen, og han ville jo også så sindssygt gerne have haft, at jeg skulle træne ham, fortæller Frederik.

Efter Frederik i onsdags måtte forlade "Min fede træner", har det helt store spørgsmål været, hvor meget Frederik er blevet betalt for at være med i programmet. I interviewet med Ekstra Bladet fortæller han, at han ikke har fået alle de penge udbetalt, som han var stillet i udsigt. Han har fået udbetalt et beløb der svarer til, at han kun endte med at være med i fire afsnit.

Se billeder af Fetterlein og de andre fede trænere i galleriet herunder

Min fede træner - april 2017

Sponsoreret indhold