Reality3. maj 2017

Efter 37 dage har Fetterlein kun taget 1,8 kg på

Mens Mascha Vang ingen problemer har med at tage en masse kilo på, så har Frederik Fetterlein lidt sværere ved udfordringen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/min_fede_traener.jpg
 Foto: TV3

Mens Mascha Vang har mere end almindelig nemt ved at tage en stor bunke ekstra kilo på, så har Frederik Fetterlein det sværere med udfordringen, og det er ikke noget, der behager "Min fede træner"-lægen Ida Krak.

Faktisk er den tidligere tennisspiller slet ikke i kridthuset hos Ida. Han har nemlig også brændt hende af.

- Der er ikke noget, der kan pisse mig så meget af, som når folk brænder mig af. Det er simpelthen det værste. Jeg vil så gerne hjælpe dig, og det kan jeg godt, men du skal kraftedeme have respekt for mig, fortæller Ida Krak i aftenens afsnit af "Min fede træner".

Og da Frederik efter 37 dage stort set ikke har taget noget på, så vælter det frem med dårlige undskyldninger.

- Det er simpelthen som om, at der ikke er sket noget som helst, fortæller Ida til Frederik. - Jeg har været syg tre gange med sådan noget tyndskid og bræk. Jeg tror bare måske min krop har det sådan lidt, at den vil ud med det, fortæller Frederik undskyldende.
Men den hopper Ida Krak dog ikke rigtigt på. - Jeg vil så gerne tro på det, der bliver sagt. Men jeg bliver nødt til at sige, at han gør ikke det, som han skal, fortæller Ida i aftenens udgave af "Min fede træner". "Min fede træner" bliver vist i aften klokken 20.00 på TV3.
Se klippet med Fetterlein, der får skæld ud, herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se flere billeder af de fede trænere i galleriet herunder

Min fede træner - april 2017

Sponsoreret indhold