Viser maven frem tre uger efter fødslen: Det vil Geggo ikke have, du skal se

Det er lidt over tre uger siden, 30-årige Geggo nedkom med datteren Sia, og blot 11 dage efter fødslen viste realitystjernen sin mave frem

Nu er der så gået lidt over tre uger, og nu gør den nybagte mor til to atter status over sit maveskind: På sin Instagram story viser hun, at hun stadig har den karakteristiske mørke streg på sin mave, som nogle kvinder får under graviditet - faktisk er den blevet mere tydelig efter fødslen, afslører hun for sine over 611.000 følgere.

I klippet holder hun også fingeren for et bestemt punkt lige under navlen. 

- Min finger skjuler et mega klamt langt sort hår... Så er det afsløret, skriver hun til videoklippet af sit maveskind. 

Artiklen fortsætter under billedet

Geggo er nu mor til døtrene Alba og Sia. Foto: Kaspar Wenstrup

I et efterfølgende klip filmer Stephanie "Geggo" sig selv i spejlet, hvor hun har løftet op i blusen, så man kan se hendes mave. 

- Min mave er ikke så flad, som den har været, men vi er altså godt på vej - fantastisk, hvad kvindekroppen er i stand til, lyder det fra "Familien fra Bryggen"-ikonet. 

Få uger før hun fødte datteren Sia, afslørede Geggo, hvor meget hun havde taget på under sin anden graviditet:

- Lige knap 20 kg, svarede Geggo under en spørgerunde på Instagram og tilføjede:

 - Jeg bliver sgu aldrig en af dem, der er sådan slank/tynd gravid. Men det er helt OK - jeg hviler i mig selv og ved, jeg nok skal smide (noget af) det igen, når jeg har født. Det tager jeg ikke så tungt - så længe min lille pige er sund og rask.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close