Fødte for 11 dage siden: Nu viser Geggo sin mave frem

For 11 dage blev Geggo og Cengiz forældre for anden gang, og følger man parret på de sociale medier, så kan man se, at familien på fire i den grad nyder babyboblen. 

Geggo, 30, er heller ikke bleg for at vise sine over 607.000 følgere på Instagram, hvordan hendes krop ser ud, blot 11 dage efter hun har født. 

På sin Instagram story filmer "Familien fra Bryggen"-stjernen sig selv i spejlet, mens hun har hevet sin trøje op, så man kan se hendes mave. 

Artiklen fortsætter under billedet

Stephanie “Geggo” Karma Salvari fylder 30 år den 14. april.

Geggo er nu mor til Alba og Sia. Foto: Kaspar Wenstrup

Hun aer kærligt sin mave og niver sit maveskind, der - helt forståeligt nok - stadig er løst mindre end 14 dage efter, hun nedkom med datteren Sia.  

- 11 dage efter fødsel, skriver hun til klippet, hvor hun også har tilsat et hjerte, hvilket indikerer, at hun nok er tilfreds med, hvordan hendes krop ser ud efter fødslen.

Få uger før hun fødte datteren Sia, afslørede Geggo, hvor meget hun havde taget på under sin anden graviditet:

- Lige knap 20 kg, svarede Geggo under en spørgerunde på Instagram og tilføjede:

 - Jeg bliver sgu aldrig en af dem, der er sådan slank/tynd gravid. Men det er helt OK - jeg hviler i mig selv og ved, jeg nok skal smide (noget af) det igen, når jeg har født. Det tager jeg ikke så tungt - så længe min lille pige er sund og rask.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close