Familien fra Bryggen 27. april 2019

Se videoen: Her ankommer Geggo til sit bryllup

Geggo og Cengiz bliver i dag gift ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland. Bruden ankom med stil til de flotte omgivelser i en stor limousine

"Familien fra Bryggen"-stjernen Geggo er netop ankommet til sit bryllup i en stor, hvid limousine. Den 29-årige TV-darling bliver i dag gift med sin udkårne Cengiz Salvari.

SE og HØR er lige nu tilstede ved Kokkedal Slot, hvor brylluppet finder sted. Ifølge vores folk på stedet, startede vielsen klokken 14.30.

Stephanie "Geggo" Karma Christiansen, som hendes fulde navn er, ankom i en overdådig limousine til det flotte slot, hvor kærlighedsfesten finder sted.

Da klokken nærmede sig 14.00 strømmede det til med gæster, som alle skal tage del i at fejre Geggo og Cengiz. 

Du kan se Geggo ankomme i videoen i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Geggo ankom til sit bryllup med stil (Foto: Thomas Laursen)

 

Der er blevet gået stille med dørene af Geggo og Cengiz, som har holdt oplysningerne om deres forestående bryllup tæt ind til kroppen. Og det fortsætter de med.

Masser af vagter

SE og HØRs udsendte kan nemlig fortælle, at der er blevet hyret syv vagter ind til at holde ro og orden på og omkring Kokkedal Slot. Og selvfølgelig også til at holde nysgerrige sjæle på behørig afstand.

Hele dagen har det dryppet fra himlen, men skæbnen ville det, at solen begyndte at bryde igennem, da gæsterne begyndte at komme.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Kokkedal Slot hvor brylluppet skal stå (Foto: Thomas Laursen)

Vores udsendte har mødt brudens mor, Linse Kessler, som ikke ønskede at udtale sig om det forestående bryllup. Dronningen af Bryggen ønskede heller ikke at stille op til et billede.

Linse var ved slottet med sin tro følgesvend Niels Laigaard Mikkelsen, som de fleste nok bedst kender som Moster Niller. Selv om Linse ikke ville have taget et billede, har vores fotograf taget et billede af Kokkedal Slot, hvor festen angiveligt skal finde sted.

Se brudeparret lege "Jeg har aldrig...":

Sponsoreret indhold