Video: Se hvad Cengiz gav Geggo i morgengave

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Morgengaven er en fast tradition ved et bryllup, og i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" får vi at se, hvad Geggo og Cengiz giver hinanden i gave.

Og noget tyder på, at Cengiz har helt styr på, hvad der kan gøre Geggo glad.

- Jeg glæder mig meget til at give min gave til Stephanie. Altså jeg ved, at hun kan lide den. Hun er meget nem. Man skal bare gå ind i de dyre butikker, så er det godt, fortæller Cengiz i aftenens afsnit. 

Derefter hiver han en orange pakke frem, og så ved Geggo godt, hvor han har været henne. Han har nemlig været en tur i Louis Vuitton. 

Den nygifte bryggepige bliver da også ovenud lykkelig, da hun åbner gaven. Cengiz har nemlig købt en make-up-taske til hende. Men det er slet ikke slut der, for Cengiz hiver nemlig endnu en gave frem.

Hvad den ekstra gave er, det må man dog vente med at se til aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen". 

Se klippet, hvor Geggo får sin første gave, herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Geggo og Cengiz blev i sidste uges afsnit af "Familien fra Bryggen" gift ved et noget utraditionelt bryllup i Las Vegas

Her var en fængselsfange, en ugle, en enhjørning og en hvid brud, så det gik altså vildt for sig. Nyheden om brylluppet faldt dog ikke ikke i god jord, da de overbragte den til Linse.

Således blev Geggo og Cengiz mand og kone, uden at Linse var med til brylluppet - faktisk var det kun parrets datter Alba og veninden Burger, der var med til ceremonien.  

- På den ene side vil jeg gerne have det overstået, for jeg er bange for at fortryde, siger Stephanie indledningsvist i programmet og understreger, at det er Cengiz' ønske at blive gift i spillebyen. 

Og så tager Brygge-parret ellers turen til "A Little White Chapel", hvor også Bruce Willis og Demi Moore, Britney Spears og Jason Alexander og Frank Sinatra og Mia Farrow gav hinanden deres ja - og parret gør det meget utraditionelt i kostumer.

Du kan se Geggo og Cengiz' bryllup i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

"Familien fra Bryggen" bliver sendt på TV3 klokken 20.00 i aften.

Du kan se flere billeder af Geggo i galleriet herunder

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Geggo lovede i sommer, at seerne ville komme med til hende og Cengiz' bryllup. Og dermed overholdt hun sit løfte, da seerne fik lov til at komme med til brylluppet.

– Vi kan ikke snyde vores seere for, at vi bliver gift. Det kan vi ikke tillade os. Nu har de fulgt os på godt og ondt, og det er jo deres skyld, at vi laver det, som vi laver, fortalte Geggo til Realityportalen

Geggo og Cengiz har lige siden de fandt sammen bevist, at de er et perfekt match. Det kan man også se, da de legede "Jeg har aldrig" sammen med SE og HØR ved årets "Familien fra Bryggen"-pressemøde.

Du kan se Geggo og Cengiz lege "Jeg har aldrig" i videoen herunder

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close