Sviner Linse: - Om jeg fatter det pis!

Opslag om lille Alba får en af Linses følgere til tasterne med et surt opstød
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_11.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der er én person i Linse Kesslers liv, der kommer før alt andet.

Det er selvfølgelig - hvis du ikke har gættet det - hendes elskede barnebarn, Alba.

Der er ingen, der som lille, charmerende Alba kan sno Linse om sin lillefinger.

Og forleden var Linse igen sammen med den lille guldklump og forevigede øjeblikket på sin Facebookside.

- Åååååhhhhh bare hygge med hygge på :) JEG ELSKER AT VÆRE MORMOR, skriver Linse til et billede efterfulgt af en række røde hjerter.
På billedet sidder hun med Alba på skødet i noget, der ligner en børnetøjsbutik. Billedet har fået mere end 8.000 likes, og over 100 kommentarer, men ikke alle er lige positive. - Om jeg fatter det pis er der ikke noget andet i skulle gå op i men fred med det i har Jo nok ikke andet at se til. Husk en hund er en hund ikke et menneske og jo det er dejlig have børnebørn Du er ikke lige den mine børnebørn skal se op til, afslutter "John" sin svada.
Linse plejer faktisk at være temmelig vaks ved havelågen på sine sociale medier og giver gerne igen, når hun får krasse kommentarer, men i denne situation har hun enten ikke set Johns kommentar eller også ignorerer hun ham blot. Flere af hendes følgere har så i Linses sted på mere eller mindre elegant vis forsøgt at få John til at klappe i. - Hmm.. hvorfor bruger du egentligt din tid på hendes side, kære John? Hvorfor går du op i, hvad andre går op i, i stedet for at gå op i, hvad du selv synes giver mening at gå op i? :D Mine børn må hjertens gerne se op til et menneske, der viser kærlighed til dyr og mennesker. Hvorimod jeg ville finde det forstyrrende, hvis de så op til et voksent menneske, der er uhøflig og nedladende. Godnat ;), skriver Sofie.
- Kors du er en koldbøtte. Du går jo tydeligvis selv op i dem, så meget at du både læser og kommenterer. Knallert, skriver Lars. - Hvad laver du inde på linses side hvis du ikke kan lide hende din idiot, skriver Bennedikte. Og noget tyder på, at John har fattet budskabet, da han ikke har sagt en lyd mere i tråden på Linses Facebookside. Se opslaget og kommentarsporet herunder:
Galleri med Linse:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

Sponsoreret indhold