Familien fra Bryggen19. april 2018

Nårh! Se det søde klip hvor Linse bliver overrasket af Alba

Findes der noget bedre end en god overraskelse?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-04-19_kl._16.36.20.png
 Foto: TV3

I aften bliver det sidste afsnit af "Familie fra Bryggen" i denne omgang sendt på TV3.

Og her er det Linses fødselsdag, men det ser ud til, at hun skal fejre fødselsdag helt alene.

Altså lige indtil, at Geggo, Cengiz og Alba kommer på overraskelsesbesøg.

- Vi er jo nede i Spanien, fordi min mor har fødselsdag. Og jeg har jo ikke misset min mors fødselsdag nogensinde, så selvfølgelig skal jeg være sammen med min mor, fortæller Geggo om overraskelsesturen til Spanien.

Det er en tydeligt overrasket Linse, der får besøg på dagen.

- Jeg kan slet ikke tro mine egne øjne, når jeg ser Geggo, Cengiz og Alba, der kommer hen imod os. Jeg er i en form for chok, siger Linse.

Se det skønne klip herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Linse Kessler har netop åbnet sit Bed & Breakfast i Spanien, og det er forberedelserne til åbningen, som vi har fulgt i de to afsnit af "Familien fra Bryggen", der er blevet vist i denne omgang på TV3.

Alt gik dog ikke helt efter planen, da stedet skulle åbne.

Faktisk var åbningen reelt i fare helt til sidste øjeblik på grund af de spanske myndigheder, lyder det ærligt fra realitystjernen selv.

– Vi troede, at vi havde vores tilladelse til at drive en bed and breakfast. Men pludselig viste det sig, at vi måske ikke havde den, sagde Linse Kessler til BT efter åbningen.

– Min store skræk var, at vi åbnede, og politiet kom og lukkede os ned og sagde til gæsterne, at de måtte gå. Er du gal, vi fik sved på panden.

Geggo sagde nej

I det første afsnit af denne omgangs ”Familien fra Bryggen” kom det ligeledes frem, at Linse håbede på at kunne lokke Geggo, Cengiz og Alba med sig til Spanien.

Det blev dog over
raskende svært at hive datter og barnebarn med ned i varmen. For omgivelserne stod slet ikke mål med Geggos forventninger, da 
hun så de spanske rammer for første 
gang.

Sponsoreret indhold