Afdøde Mopper sender besked til Linse

En af Linses følgere har en besked til Bryggedronningen fra afdøde Mopper.

En af Linses følgere har en besked til Bryggedronningen fra afdøde Mopper.

Foto: All Over Press

 
 
Det var en sorgfuld tid, da Mopper - alias Ann Patricia Christiansen - den 21. november gik bort.
 
Mopper havde været syg gennem længere tid, og hendes mange fans havde kunnet følge med i, hvordan det ulykkeligvis gik mere og mere tilbage for den ellers seje matriark.
 
 
Linse  har i denne uge udgivet bogen 'Mopper og mig', og der har derfor været fornyet fokus på Mopper, som seerne af 'Familien fra Bryggen' elskede og som dronning Margrethe sågar kommenterede i forbindelse med dødsfaldet.
 
Vi har fået at vide i bogen, at Moppers aske skal strøs ud på havet på en smuk sommerdag uden bagkant, hvor hele familien har tid til at mindes Mopper og dvæle ved den følelsesladede situation. 
 
 
Skulle Linse, Geggo og de andre bekymre sig om Mopper, kan de tage det roligt - hun har det godt, fortæller en af Linse Kesslers mere end 400.000 følgere på Facebook.
 
Det er 'Trine', der tilsyneladende har evner som medium, der overbringer en besked fra Mopper til Linse.
 
-  Jaaa ved godt det er crazy.... Men har besked fra en meget insisterende Mopper, som vil fortælle dig at hun har det skønt og ved nu at man ikke skal frygte døden. Hun snakker om en stor ring som ingen kender til og at du derved ved at det er en besked fra hende. En ring med en stor, som i virkelig stor diamant i. Aner ikke hvorfor det er med i beskeden, men hun siger Glæd dig, men bliv hos de andre så længe du overhovedet kan, lyder beskeden fra Mopper.
 
 
Trine er en kæmpe fan af Linse og alle de andre fra 'Familien fra Bryggen'.
 
. Jeg elsker jer virkelig højt, selvom jeg ofte pjattede. Men det ved i jo godt. Har forsøgt at finde en vej til en privat besked til Jer, men det lykkedes ikke. Så var nødt til at gøre det her. Åbenbart hendes ønske, skriver Trine.
 
 
Det har været vigtigt for Trine, at Linse får beskeden fra Mopper, og hun stiller sig også til rådighed, hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål i forbindelse med beskeden fra det hinsides.
 
- Jeg ønsker bare at give beskeden videre og intet andet. Jeg får først ro i kroppen, når den er afleveret og det er den nu. Skriv endelig hvis du tror jeg kan hjælpe med noget, men umiddelbart tror jeg at det er beskeden og at du ved hvad det betyder, skriver Trine.
 
Mopper blev 78 år.
 
Herunder kan du se hele Trines kommentar med beskeden fra Mopper.
 
Galleri med Mopper:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close