Linse afslører: Mopper er med i ny sæson ”Familien fra Bryggen”

(Foto: TV3)

I november sidste år måtte Linse, Geggo og resten af Familien fra Bryggen tage en tårevædet afsked med en af deres kære.

Mandag den 21. november sov Mopper ind efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i mange måneder.

Få dage efter kunne seerne i sæsonafslutningen af ”Familien fra Bryggen” se dét, de troede var det allersidste klip med den gæve Mopper. Men faktisk får seerne endnu engang mulighed for at møde Mopper.

Forleden afslørede Linse nemlig, at Mopper også medvirker i den nye sæson af ”Familien fra Bryggen”, der får premiere lige om lidt.

Til TV-prisen, der blev afholdt lørdag aften, afslørede Linse Kessler nyheden overfor Realityportalen.dk:

- Hun er lidt med i det allerførste, fortalte Linse Kessler på den røde løber og tilføjede, at de første afsnit af det populære program helt naturligt vil omhandle det tab, som familien gennemlevede sidste år:

- I starten vil vi savne hende, og vi vil holde en lille ceremoni for hende, og det bliver ret sejt.

- Folk dør jo ligesom Mopper. Det gør de jo i alle familier. Vi er jo ikke de eneste, har mistet en Mopper, fortalte Linse Realityportalen.dk på den røde løber lørdag aften.

Læs et portræt af ”Familien fra Bryggens” mest farverige og elskede person, Mopper, her

Sæsonafslutningen af sidste sæson ”Familien fra Bryggen” løb over skærmen 24. november sidste år. Her var seerne med, da Mopper fandt den perfekte ”tak-for-al-hjælpen”-gave til Linse: En hængesofa med spraglede puder til haven i Kongelunden.

Og der var en ganske særlig årsag til, at Mopper ville give sin datter lige netop sådan en gave.

- Fordi hun er så sød ved mig. Hun har fulgt mig til hospitalet… du skal ikke græde. Det er fordi, du har fulgt mig igennem min sygdom helt fra starten. Du har gjort meget. Du har talt med alle de læger, fortalte en rørt Mopper til Linse, mens de hyggede med Geggo og Alba i den nye hængesofa.

Læs et portræt af ”Familien fra Bryggens” mest farverige og elskede person, Mopper, her

- Vi taler normalt ikke om følelser, så vi sidder ikke og sætter ord på. Men efter Mopper er blevet syg, gør Mopper meget. At hun sidder og siger til mig, at jeg skal have den sofa, fordi jeg har været der for hende, fordi hun ikke har kunnet gøre det her uden mig, fordi jeg altid har støttet hende og passet på hende, det manglede bare, men TAK Mopper, for de her ord samler jeg ind i mit hjerte, og de er guld værd! Guld og diamanter! Jeg elsker Mopper så højt, sagde en rørt Linse efterfølgende.

Se eller gense det klip herunder:

Den nye sæson af ”Familien fra Bryggen” får premiere om kort tid.

Læs et portræt af ”Familien fra Bryggens” mest farverige og elskede person, Mopper, her

Se et galleri med Mopper herunder: 

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close