Familien fra Bryggen7. september 2016

Trist Linse afslører: Mopper er alvorligt syg

Linse var berørt, da hun i formiddag fortalte, at hendes mor Mopper er alvorligt syg. De har kendt til sygdommen i fire måneders tid, men vil ikke afsløre, hvad det er for en sygdom, der svækker den 78-årige Mopper
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_og_mopper_foto_thomas.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Lige om lidt begynder en ny sæson "Familien fra Bryggen", og traditionen tro havde TV3 derfor inviteret pressen til pressemøde forud for den tiende sæson af det populære program.

Men denne gang var det et noget anderledes pressemøde end normalt. Mopper var nemlig ikke med.

I stedet indledte Linse pressemødet med at fortælle, at Moppers fravær skyldes sygdom.

- Jeg ved, at I alle brænder for at stille det her spørgsmål, og vi bekræfter på vegne af mig selv, Stephanie og min bror (bokseren Mikkel Kessler, red.), at Mopper er syg. Hun er alvorligt syg, sagde Linse til onsdagens pressemøde.

- Mopper har ike lyst til at snakke om det. Vi fik det at vide for fire måender siden, sagde Linse, der tydeligvis var påvirket af sin mors fravær og ikke mindst sygdom.

Familien ønskede ikke at snakke yderligere om Moppers sygdom, og de løftede heller ikke sløret for, hvad det er, der svækker Mopper.

- Det er Moppers egen historie, og hun skal selv have lov til at fortælle, når hun forhåbentlig bliver rask, sagde brystbomben.

Linse kunne dog fortælle, at de fik besked om sygdommen for fire måneder siden, og at det siden har været en tid med blandede følelser.

- Vi fik det at vide for fire måneder siden, og det har været en mærkelig tid, for det har både været rigtig trist, og vi er skrækslagne, for vi gider jo ikke at miste hende. Men det har også været en dejlig tid, fordi vi HAR hende, og vi hygger med hende, og hun er topfrisk, fortalte Linse.

Hør Linse afsløre, at Mopper er syg, i videoklippet herunder:

Mopper kunne i år fejre sin 78 års fødselsdag, og året har også budt på en ny titel til Mopper, der oprindelig stammer fra England, men har boet det meste af sit liv i Danmark. I år blev Mopper nemlig Oldemor til lille Alba, som Geggo fødte i begyndelsen af februar.

På trods af Moppers sygdom vil seerne stadig kunne opleve hende i den tiende sæson af det populære program af "Familien fra Bryggen".

Danskerne lærte for alvor Linse, Mopper og Geggo at kende i 2011, da de sammen med Moppers søn og Linses bror, bokseren Mikkel Kessler, viste deres farverige liv frem på TV3.

Der gik ikke lang tid før, at Brygge-tøserne havde taget Danmark med storm - og siden er der altså lavet utallige sæsoner om "Familien fra Bryggen".

Du kan se de nye afsnit af "Familien fra Bryggen" på TV3 i morgen torsdag klokken 20.

Se et stort galleri med billeder af Mopper herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold