Familien fra Bryggen20. august 2016

Geggo overvejer at droppe ”Familien fra Bryggen”

Linse, Geggo og Mopper er tilbage lige om lidt. MEN det kan være, at det bliver sidste sæson af ”Familien fra Bryggen” med Geggo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-49263.jpg
 Foto: Thomas Laursen

De er herlige, de er skøre, de siger lige hvad de mener, og de er blevet en fast bestanddel af manges underholdningsflade: Linse, Mopper og Geggo, når de er på skærmen med ”Familien fra Bryggen”, hvor også deres familie, venner og bekendte er med.

Familien er tilbage med nye afsnit på TV i september, men Geggo er ikke sikker på, at hun vil blive ved.

- Denne her sæson byder på lidt af hvert, glæde, oplevelser, sorg og en masse fis og ballade. Vi er de samme, men ligesom i andres liv sker der jo nye ting og oplevelser for os. Cengiz og jeg åbner La’ Lotus (vores skønheds-salon på Amagerbrogade), og der ligger en del af vores tid og kræfter – jeg glæder mig til at vise jer den, jeg synes virkelig vi har lavet den fin – jeg er SÅ stolt – helt ind i hjertet er jeg pavestolt!, skriver Geggo på sin blog geggosverden.dk, og fortsætter:

- Dog kan det muligvis godt gå hen og blive sidste sæson for Alba’s og mit vedkommende (…) intet er sikkert og besluttet endnu, lyder det fra hende.

Se flere billeder af Familien fra Bryggen her:

Familien fra Bryggen - blandet

Sponsoreret indhold