Familien fra Bryggen12. april 2018

Strømmen røg 19 gange: Linses hårde Bed & Breakfast-start

Linse Kesslers opstart af Bed & Breakfast i byen Mijas er ikke gået helt som planlagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse-kessler_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

52-årige Linse Kessler har skiftet Bryggen ud med byen Mijas i Spanien, hvor hun netop har åbnet sin egen Bed & Breakfast.

Og selvom det længe har været en drøm for brystbomben at være kromutter, så er åbningen af det spanske feriested ikke gået helt som planlagt.

- Vi troede, vi havde vores tilladelse til at drive bed and breakfast. Det var vi overbeviste om. Men pludselig viste det sig, at vi måske ikke havde den, fortæller Linse i denne dags udgave af BT.

Hele misforståelsen opstod angiveligt, fordi den britiske ejer af det hus, som Linse lejer til sin Bed & Breakfast, ikke havde søgt om tilladelse i kommunen i byen Mijas.

Det gav - forståeligt nok - Linse og hendes forretningspartner Fremtids Peter sved på panden.

- Min store skræk var, at vi åbnede, og politiet kom og lukkede os ned og sagde til gæsterne, at de måtte gå. Det kunne jeg ikke overskue, fortæller Linse til BT.

Heldigvis løste det hele sig, men det var ikke den sidste prøvelse, den nyslåede Bed & Breakfast-ejer blev udsat for.

- Forleden røg strømmen 19 gange, mens vi lavede morgenmad til 14 gæster. Det var fanme irriterende, men så er vi bare nødt til at løbe ud og tænde for strømmen igen, forklarer "Familien fra Bryggen"-stjernen til BT.

Heldigvis tager både Linse og hendes gæster startvanskelighederne med højt humør, og selvom forretningen kommer til at gå i minus, så afskrækker det ikke Linse fra at drømme om at fortsætte livet som Bed & Breakfast-ejer i mere end det år, som hun lejer sit nuværende hus i.

- Jeg har da tænkt på måske at føre drømmen videre. Det bliver ikke i det her hus. Det er det for dyrt til, men det gode er, at jeg og Fremtids Peter er i fuldt sving med at netværke. Vi har lært så mange mennesker at kende. Så hvis vi skulle fortsætte, finder vi et bedre og billigere sted. Men der er ikke nogen beslutninger, der er taget endnu, fortæller Linse til BT.

I højsæsonen koster det mellem 8.500 til 18.000 kroner at bo på Linses Bed & Breakfast. I lavsæsonen skal du slippe mellem 6.500 til 11.000 kroner.

I aften kl. 20 på TV3 kan du se "Familien fra Bryggen", hvor du kan se mere til Linses liv i Spanien.

Sponsoreret indhold