Linse afslører: Her er Moppers hund i dag

Foto: All Over

Mandag aften mistede realitystjernen Linse Kessler og hendes bror, bokseren Mikkel Kessler, deres mor Ann Patricia Christiansen, bedre kendt som Mopper, til en alvorlig sygdom.

Siden da er det væltet ind med kondolencer fra danskere, der er blevet berørt af den 78-årige Moppers pludselige død.

Men det er ikke de eneste beskeder, Linse Kessler har modtaget i den forgangne uge. Mange bekymrede fans af Bryggen-familien har efterlyst et svar på, hvad der er blevet at Moppers hund, Tanja, efter hendes bortgang.

Derfor har Linse Kessler følt sig forpligtet til at skrive en beroligende opdatering om Tanjas situation på det sociale medie Instagram.

- Rigtig mange spørger til Moppers hundepige Tanja, og jeg kan med glæde fortælle, at hun er i de allerbedste hænder og omgivelser, forsikrer Linse Kessler i opslaget.

Siden Mopper blev ramt af sygdom for et halvt år siden, har Linse Kessler taget sig godt af Tanja, da moderen ikke længere havde kræfterne til at passe hende. Men hunden savnede sin ejer.

- Så snart vi kom ud på gaden, havde hun kun én ting i hovedet: Hjem til Mopper, og hun stak faktisk af og løb hjem til Moppers opgang, skriver reality-stjernen i opslaget.

Derfor besluttede Linse Kessler, at Tanja skulle have et nyt hjem langt fra Moppers lejlighed på Islands Brygge i København.

- Det var synd for hende og mega stressende, så mine to vidunderlige venner og deres datter tilbød straks, at hun flyttede ud til dem på landet. Så Tanja-musen lever det fede liv, skriver Linse Kessler.

Læs hele Linse Kesslers Instagram-opslag herunder:

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close