Linse Kessler skal arbejde i Bilka

Linse Kessler

Linse Kessler

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Linse Kessler er en aktiv kvinde, der aldrig går af vejen for et nyt og spændende projekt.

Tidligere i år åbnede hun således sit eget Bed & Breakfast i Mijas i Spanien, og nu er det snart Bilka, der danner rammen om hendes nyeste projekt.

De næste to uger vil reality-stjernen således besøge seks Bilka-butikker rundt om i landet, hvor kunderne vil få mulighed for at hilse på Bryggen-stjernen, få hendes autograf og ikke mindst købe hundelegetøj fra en ny serie, som Linse Kessler har lanceret.

– Så varer det ikke ret længe, før jeg kommer ud i jeres Bilka, så skal vi mødes og sige hej og måske give nogle krammere, det plejer jeg at være ret god til, og jeg plejer også at få nogle gode. Men i hvert fald, så skal I alle sammen se min nye hundekollektion med legetøj og snore og seler og alt muligt lækkert. Det er sjovt, det er sødt, og det er lækkert. Og ja, selvfølgelig har jeg lavet det til alle hundene, så vi ses i Bilka, og det varer ikke ret længe, siger Linse Kessler i en video på sin Instagram-profil.

Uuuuhhhhh glæder mig #bilka #hundelækkerier #fedetshirtstilhundogejer #sjovtlegetøj #visessnart

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekessler100procent) den

Den første Bilka, der får besøg af Linse, er Bilka i Hundige. Det besøg sker den 1. september, hvorefter hun vil lægge vejen forbi Bilka i Næstved, Odense, Vejle, Tilst og Skalborg.

Det var i begyndelsen af året, at Linse Kessler skiftede kolde Danmark ud med noget varmere himmelstrøg for at åbne et Bed & Breakfast i den spanske bjergby Mijas.

Det forløb dog ikke uden problemer – faktisk var selve åbningen i fare på grund af de spanske myndigheder.

– Vi troede, at vi havde vores tilladelse til at drive en bed and breakfast. Men pludselig viste det sig, at vi måske ikke havde den, har Linse Kessler tidligere fortalt.

– Min store skræk var, at vi åbnede, og politiet kom og lukkede os ned og sagde til gæsterne, at de måtte gå. Er du gal, vi fik sved på panden.

Ferielystne danskere skal punge ud med mellem 8500 og 18.000 kr. i højsæsonen (den 2. juni–25. august) for at leje sig ind i Linse Kesslers bed and breakfast.

I lavsæsonen slipper man med mellem 6500 og 11.000 kr.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close