Linse Kessler har adopteret et nyt familiemedlem

En rødhåret dyreven ville være et hit hos Linse Kessler, 53. – Der må gerne snart komme noget lækkert til Linse, griner Brygge-baben.

En rødhåret dyreven ville være et hit hos Linse Kessler, 53. – Der må gerne snart komme noget lækkert til Linse, griner Brygge-baben.

(Foto: Dan Mariegaard)

Linse Kessler har adopteret en græsk hund.

Det bekræfter stjernen på sin Instagram, hvor hun har lagt et billede op af græske Taki.

"Hey alle. Det er mig en kææææmpe ære at kunne præsentere smukke blide og meget fantastiske Taki. Jeg har adopteret ham fra Takisshelter", fortæller den blonde kendis.

Linse har selv været i Grækenland for at hente det nye trebenet familiemedlem hjem.

Se Linses nye hund nedenunder:

View this post on Instagram

Hey alle. Det er mig en kææææmpe ære at kunne præsentere smukke blide og meget fantastiske Taki Jeg har adopteret ham fra @takisshelter Der var bare noget helt specielt imellem os da jeg besøgte ham og de andre snuder på shelteret, og jeg fløj hjem med ham Lørdag aften. Som I kan se er han tre-benet, men det afholder ham ikke fra at hoppe og danse af glæde Jeg valgte at opkalde ham efter hans vidunderlige redningsmand Takis, men mellem venner i det Græske, forsvinder s’et åbenbart, så hans Græske navn er Taki (jeg kan mærke at der også er et Dansk navn på vej) Taki er 1 år og 4 mdr og han eeeelsker Jyttemor Hans historie får I én af dagene Thank you again Mr Takis, I will protect him with my life #greekrescuedog #ournewlove #lilleblidemand #benicetoanimalsorfuckoff #nårdetbarefølesheltrigtigt #cinodublirikkeglemt

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) on

Ifølge dronningen af Bryggen, så var der bare en unik kemi mellem Linse og Taki.


"Der var bare noget helt specielt imellem os da jeg besøgte ham og de andre snuder på shelteret, og jeg fløj hjem med ham Lørdag aften. Som I kan se er han tre-benet, men det afholder ham ikke fra at hoppe og danse af glæde," skriver Linse.


Hundens navn er nøje udvalgt og gemmer på en særlig historie, men stjernen afviser ikke, at der kan være et dansk navn på trapperne. 

"Jeg valgte at opkalde ham efter hans vidunderlige redningsmand Takis, men mellem venner i det Græske, forsvinder s’et åbenbart, så hans Græske navn er Taki," skriver stjernen.


Taki er 1 år og fire måneder gammel, og er blevet adopteret af Linse blot tre måneder efter, hun mistede sin elskede hund Cino.

Den nye hund får ikke lov til at være alene, da den får selskab af Linses golden retriever Jytte.


Se det seneste opslag med hunden Taki:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close