Familien fra Bryggen3. oktober 2019

Linse Kessler afslører kendis-crush

Dronningen af dansk reality-tv har nærmest været single i al den tid, hun har været på skærmen. Men det kan der snart blive lavet om på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_kessler_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Linse Kessler har efterhånden været en fri fugl på kærlighedshimlen i mange år.

null

Hendes status som single kan der dog snart blive lavet om på. Det bliver afsløret i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Her fortæller dronningen af reality-tv stolt om, at hun har et helt særligt crush på en prominent tv-vært. Nemlig DR's helt egen Kåre Quist.

I aftenens udgave af TV3-hittet skal Linse i audiens hos den populære ankermand i forbindelse med fejringen af dannebrogs 800 års fejring tidligere på året.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaare_quist_2_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Man kan da godt forstå, at Linse har et godt øje til Kåre Quist (Foto: Mikael Rieck)

null

- Jeg synes, Kåre er en rigtig flot fyr. Han er virkelig et godt stykke mandfolk, og det har jeg altid syntes. Jeg har mødt ham før, og jeg synes, at han er virkelig dejlig, siger Linse i aftenens udgave af "Familien fra Bryggen".

Mens hun bliver fragtet afsted på ladcyklen af sin gode ven Moster Niller, lægger Linse bestemt ikke skjul på sin fascination af Kåre Quist.

- Lad mig sige det sådan her, hvis han siger til mig: "Hva Linse, skal vi snuppe en tur?", så siger jeg: "Det kan vi godt, Kåre", konstaterer den storbarmede tv-kendis til chauffør Niller.

Du kan se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Da Linse så langt om længe sidder foran Kåre Quist med kameraer over det hele, ser hun sit snit til at flirte med ham. Her fortæller hun blandt andet tv-værten, hvor lækker hun synes, han er.

Og det får Kåre til at smide sin vanlige professionalisme og blive en smule genert. I hvert fald konstaterer han, at han under sin make up rødmer.

Desværre for Linse ligger landet sådan, at Kåre siden 2012 har været gift med sin hustru Tine Røgind.

Du kan se "Familien fra Bryggen" i aften på TV3 klokken 20.00 eller på Viaplay.

Se Linse og Didde lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold