Familien fra Bryggen8. oktober 2016

Linse deler skønt foto af syg Mopper: - Jeg elsker min mor så meget

Linse Kessler har delt et skønt foto af Mopper, der trods alvorlig sygdom har overskud til både smil og højt humør. Se det skønne foto her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-49154_1.jpg
 Foto: All Over

Det kan godt være, at hun er ramt af alvorlig sygdom. Men det gode humør kan man ikke sådan lige tage fra Mopper.

”Familien fra Bryggens” ældste har således bevaret det gode humør, siden at hun for fem måneder siden fik konstateret en alvorlig sygdom.

Mopper er dog også så heldig, at hun er omgivet af en kærlig familie, der støtter hende i både med- og modgang. En af dem er datteren Linse, der fredag delte et skønt billede af sin mor, der sidder og ser ”Familien fra Bryggen”.

- Hold da ferie, seertallet på vores program Familien fra Bryggen i går var så flotte, en kæmpe tak til jer, vores virkelig mange seere, jeg er så glad for at I kan li' det. Her sidder Mopper og ser programmet i går, med en herlig tomatsuppe. #jegelskerminmorsåmeget, skriver Linse Kessler som kommentar til billedet, der naturligvis har høstet masser af ”likes” og rørende kommentarer.

En af kommentarerne stammer fra Lene Andersen, der håber, at familien har lagt cigaretterne på hylden i forbindelse med Moppers sygdomsforløb. ”De dræber”, skriver Lene Andersen.

- Jeg er ikke stoppet, men er nede på 10-12 stk om dagen, men Mopper er fuldstændig stoppet for 4 mdr siden, skriver Linse Kessler som kommentar.

Det er en måned siden, at ”Familien fra Bryggen” stod frem med den triste besked om, at Mopper var syg.

Under et pressemøde på det populære TV3-program fortalte Linse Kessler, at Mopper havde været syg de sidste fire måneder – men hun ønskede ikke at komme ind på, hvad det er for en sygdom, der svækker Mopper.

Du kan se et stort galleri med billeder af Mopper herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

null

Sponsoreret indhold