Joy og Mia: Klager til politikerne over "Familien fra Bryggen"

Dramaet mellem Mig og min mor-deltagerne og realitystjernen Linse Kessler når nye højder
Joys mor Mia søger hjælp hos politikerne til at få fjernet Linse Kessler fra den gode sendetid
Joys mor Mia søger hjælp hos politikerne til at få fjernet Linse Kessler fra den gode sendetid
 Foto: All Over

Det startede med en sviner-video som Linse Kessler lagde på Facebook, og dramaet er nu nået hele vejen til poltikerne på Christiansborg. Eller det håber Joys mor Mia fra "Mig og min mor" i hvert fald.

Ifølge Linse Kesslers datter Stephanie "Geggo" har Mia skrevet et klagebrev til politikerne hvor i, hun beder om at få rykket TV3 realityserien "Familien fra Bryggen" til efter midnat.

Linse Kessler: En lussing til Joy og Mia

- Det der er bare ikke i orden. Føj for et menneske. Sådan en familie skal mine børn ikke se op til, skriver Mia på sin Facebook-profil i dag og tilføjer:

- Jeg fortsætter mit arbejde og venter spændt på svar fra de tre politikere, jeg har skrevet til. Jeg vil fra i morgen indsamle underskrifter om at få tv-serien rykket til efter midnat. Jeg gør alt, hvad der står i min magt, og har kun ventet på dette øjeblik.

- Slap af med pillerne kvinde og stop jeres drama nu, svarer Geggo tilbage.

Joys mor Mia sætter ikke på noget tidspunkt navn på, hvad det er for en familie, der har gjort hende så sur, men "Familien fra Bryggen" er et godt bud, eftersom Linse og veninden Didde i forgårs langede ud efter Joy og mor Mia i en Facebook-video. I videoen gjorde veninderne grin med de to "Mig og min mor"-deltagere, fordi det var kommet Linse for øre, at mor og datter talte grimt om hende bag hendes ryg.

Facebook-lussingen fik efterfølgende Joy til at forsvare sin mor på det sociale medie.

Videoen, hvor Linse spiller Mia som snøvlende narkoman, og Didde giver den som datteren Joy, er ikke længere at finde på Linses Facebook-side.

- Skal jeg puste dig i tissekonen, siger Linse (Mia) bl.a. til Didde (Joy) i videoen.

Joy: Mor var skidefuld

Sponsoreret indhold