Nyheder23. juli 2013

Linse Kessler: En lussing til Joy og Mia

Man skal ikke gøre brystbomben sur, for så får man en sviner som denne her...
Linse Kessler langer ud efter Joy og mor
Linse Kessler langer ud efter Joy og mor
 Foto: All OverMan skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Gør man det, får man med Linse Kessler at bestille.

Brystmutter har i disse dage set sig sur på "mig og min mor"-deltagerne Joy og mor, efter hun har fået at vide, at mor og datter taler grimt om hende bag hendes ryg.

- Jeg mødte en bekendt som kender dem, og den person fortalte, at de "møger" mig til. Mig som altid har forsvaret dem, lyder det bestemt fra Linse, der har mødt Joy én gang i en neglebutik.

Joy: Stor røv

- Dengang var hun rigtig sød. Ih, jeg kan ikke tage sådan noget falsk noget, tilføjer Linse.

Derfor besluttede Linse og veninden Didde sig for at gøre lidt grin med den skøre duo fra Kanal 4 i en video, som de lagde på Facebook i går aftes.

Og der gik ikke længe, før folk gættede, hvem de to veninder gjorde nar af.

Se Linse give den som Joys mor Mia og Didde som datteren Joy her på Facebook.

Se det rigtige mor og datter par her!

Videoen er indtil videre blevet set af over 3000 mennesker, og de fleste af dem har grinet af Linse og Diddes overdrevede skuespil. Joy derimod ler ikke og har skrevet følgende besked til sin mor på sin Facebook-fanside:

- Hey mor. Er ked af at Linse på sin fanside vælger at udstille dig som en skæv narkoman via en video. Jeg og mange andre ved hvilken kamp, du har kæmpet. Få overlever, du er en stærk kvinde med masser af power, og at Linse vælger at spille skæv narkoman og udstille dig, viser mere om hende end om os. Er ked af mine små søskende skal være vidner til hendes ondskabsfuldheder, skriver Joy på sin fanside på Facebook.


Se galleriet med Linses mange looks lige her


Joy: Ny kæreste

Sponsoreret indhold