Geggo bryder tavshed: Jeg har ikke kun mistet min mormor

Foto: Thomas Laursen

Mandag mistede Bryggen – og ikke mindst ”Familien fra Bryggen” – en af sine mest elskede personer.

Mandag aften sov Mopper ind i en alder af 78 år efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i flere måneder.

Siden det tragiske dødsfald har der været stille omkring barnebarnet Geggo. Men nu fortæller hun første gang om det smertefulde tab.

Det gør hun på sin Instagram-profil, hvor Geggo lørdag formiddag har delt et rørende billede, der viser hende sammen med netop Mopper. Til billedet skriver Geggo:

- Jeg har ikke kun mistet min mormor og min datters oldemor, jeg har også mistet en af mine allerbedste venner. Sov godt Bobs. I love you, and i always will.

Se det rørende billede her

Mopper og Geggo var ligesom resten af ”Familien fra Bryggen” meget tætte – og familien tilbragte meget tid med hinanden. I februar blev Brygge-familien udvidet, da Geggo og kæresten Cengiz blev forældre til en lille pige, Alba. Mopper blev dermed oldemor til en lille prinsesse.

Inden sin død nåede Mopper også – i samarbejde med Geggo – at give en rørende gave til sin datter, Geggos mor Linse. De gav Linse en hængesofa som tak for al den hjælp, som Linse gav sin mor under sygdomsforløbet. Det rørende øjeblik, hvor Mopper gav gaven, kunne seerne overvære torsdag aften, da sidste afsnit af ”Familien fra Bryggen” blev sendt.

Se eller gense det sidste rørende klip med Mopper herunder:

Se billeder af Mopper herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close