Familien fra Bryggen21. november 2016

I aften er der stille på Haraldsborg

Mopper sov mandag aften ind omgivet af sine kære. Den afholdte Brygge-overhoved var en fast gæst på Brygge-værtshuset Haraldsborg, hvor der mandag aften var en stille stemning og en lille håndfuld gæster omkring klokken 22
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mopper_haraldsborg.jpg
 Foto: All Over

Hun var fast gæst på Brygge-værtshuset Haraldsborg. Og menuen var hver gang den samme: En porter.

Men nu må det lille værtshus – og ikke mindst hendes familie – undvære Mopper. For mandag aften sov den afholdte Bryggen-kvinde ind efter at have kæmpet mod en alvorlig sygdom i flere måneder.

Mandag aften sad der en lille håndfuld gæster på værtshuset Haraldsborg, og ingen ønskede at kommentere den triste besked, da SE og HØR kiggede forbi værtshuset omkring klokken 22. Senere på aftenen dukkede der dog flere gæster op.

Læs hele historien om Mopper her

Mopper havde før sin alvorlige sygdomsforløb været en daglig gæst på det lille værtshus, hvor hun troligt bestilte den samme øl hver eneste gang: En porter.

Der er derfor ingen tvivl om, at Mopper vil blive savnet både af personale og de øvrige, faste gæster.

Linse og resten af familien valgte at fortælle om det triste dødsfald i familien omkring klokken 20:45 mandag aften.

På blandt andet Linses Facebook-side skrev de:

- Her til aften Kl 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor 'Mopper' bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer, vi grinede og fjollede og sagde vi elsker hende til hun rejste afsted.

- Vi er knuste, men vi ved at det var det bedste for hende nu.. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på Tv, lød den triste besked fra Linse, Mikkel og Geggo.

Familien fra Bryggen valgte første gang at fortælle om Mopper sygdom tilbage i begyndelsen af september på et pressemøde. Her fortalte Linse, at Mopper havde været alvorligt syg i fire måneder, og at det havde været en hård tid – men også en tid fyldt med glæde og håb. Familien – og særligt Mopper – havde håbet at kunne have holdt sygdommen privat i længere tid, men familien valgte til sidst at stå frem.

- Mopper ønskede ikke at få det frem. Hun havde ikke lyst, og så går hun alligevel ned på Haraldsborg (lokal bodega, red.) og fortælle hele banden. ”Mor det bliver du simpelthen nødt til at vente med. Vi kan ikke blive ved med at fortælle pressen, at de ikke må sige noget, når du siger noget til alle”, forklarede Linse til SE og HØR under pressemødet i begyndelsen af september.

Mopper blev 78 år.

Læs hele historien om Mopper her

Se et stort galleri med billeder fra Moppers liv her:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold